Happy momlife

aliexpress 6
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

AliExpress shoplog #1

Regelmatig bestel ik wat goodies bij AliExpress. Meestal doen ik dit met een speciaal thema, zoals bijvoorbeeld de verjaardag van de kinderen. Je kunt er namelijk leuke thema spulletjes kopen om zo een geweldig kinderfeest te organiseren. Ook voor de zomer en voor baby’s hebben ze leuke items en ik besteld een klein aantal items voor de baby en de zomer.

Siliconen ijsvormpje 

De komende tijd wil ik lekker ijsjes maken voor mijn blog en het leek mij leuk om hiervoor diverse houders te gebruiken. Op aliexpress heb je een wereld aan ijsvormpjes en ik kon dus mijn hart ophalen. Ik besloot twee soorten te bestellen aangezien ik ook al wel wat soorten in huis had. Dit is een siliconen vorm in de vorm van een calippo. Mochten de ijsjes lukken dan deel deze zomer nog een ijsjesblog haha! Voor dit vormpje betaalde ik €1,04, maar je kunt ze ook goedkoper vinden.
Zoekwoorden: slicone ice cream popsicle mold 

Spill proof flessendopjes 

De tijd van dagjes weg en leuke uitjes komt er weer aan en wij nemen vaak pakjes drinken en flesjes water mee. Nu kliederen onze kinderen nog wel eens met hun flesje water doordat ze te snel willen drinken. Deze caps kun je draaien op elk willekeurig flesje en bevat een rietje, net als rietjes bekers ideaal! Deze zullen wij de komende tijd standaard in de luiertas hebben voor momenten dat wij dit dopje goed kunnen gebruiken. Deze dopjes kosten €1,17 per stuk
Zoekwoorden: portable spill proof cap

Luierzakjes 

Dit was eigenlijk een foutje. Ik zocht namelijk naar een houdertje voor dit soort zakjes. Dit is namelijk super handig om in je luiertas te hebben. Het neemt minder ruimte in beslag en je kunt de rolletjes makkelijk weer goedkoop bij kopen bij Aliexpress. Nu heb ik dus wel al 200 zakjes, maar moet ik nog een houder hebben. Deze zit voor de volgende rondje in mijn wandelwagentje. Dit kostje €0,54 voor 200 zakjes. Ook handig als je een hond hebt.
Zoekwoorden: garbage bag travel

Wetbag

Wanneer je kleine kinderen hebt komt het wel eens voor dat ze natte kleding hebben door een extreme poepluier of een te volle plasluier. Overkomt iedere ouder wel eens toch? Voorheen had ik altijd ziplockbags in mijn luiertas, maar dit is net zo handig en een stuk beter voor het  milieu. Dit is namelijk een wetbag waar je natte kleding in kunt doen of je wasbare luiers bijvoorbeeld. De wetbag had je in diverse kleurtjes, maar ik koos voor neutraal. Een wetbag kost €1,63.
Zoekwoorden: Wetbag 

Plastic icemolds

Als laatste bestelde ik deze ronde plastic icemolds. Handige vormpjes van plastic die je zelf kunt vullen met ijsjes, smoothies bijvoorbeeld. Ze zijn dus van plastic en hebben een ziplock strip om ze dicht te maken. Ik ben erg benieuwd of het werkt en of het zo’n succes is als ik bij Amerikaanse mommy bloggers lees. Ik had 20 stuks voor €1,23
Zoekwoorden: disposable plastic ice pop molds

Koop jij wel eens items op Aliexpress?

Facebook Comments

Share this post