Persoonlijk

Advent of Joy * Must see Christmas movies

Het is vandaag de zevende dag van mijn Advent of Joy, mijn blog als aftelkalender tot aan kerst. Vandaag neem ik jullie mee in de wondere wereld van kerstfilms. Want naast de verschrikkelijke home alone films bestaan er ook nog onwijs leuke, romantische kerstfilms. Ik bekeek er een aantal op netflix en deel in dit blog de leukste die ik heb gezien. 

A Royal Christmas 

De eerste film die ik heb aangezet was A Royal Christmas. Als de troonopvolger van Cordinia zijn Amerikaanse vriendin mee naar huis neemt om zijn familie te ontmoeten, beraamt zijn moeder een plan om de relatie te beëindigen. De hoofdrol in de film wordt gespeeld door lacey chabert, je weet wel die van Mean Girls. Dat meisje die geen candy canes kreeg. ( And none for Gretchen Weiners, bye!). Ik vind haar in ieder geval leuk en dat laat ze in deze film ook weer zien. Ik heb echt genoten van de film en ik vind het ook echt een aanrader.

A Christmas Cookie Cutter 

De basisschool lerares Christie Reynolds doet mee aan een bakwedstrijd voor het jaarlijkse kerstfeest van de school. Echter is er één probleem, Christie kan niet bakken! Christie is heel erg competitief en wil koste wat het kost winnen. Als ze door een van haar leerlingen in contact wordt gebracht met een alleenstaande vader die wel kan bakken, slaat de vonk over.

Four Christmases 

Four Christmases is een Amerikaanse romantische komediefilm uit 2008 met Vince Vaughn en Reese Witherspoon. De regie is in handen van Seth Gordon. De film is buiten Amerika uitgebracht onder een aantal alternatieve titels

A Christmas Carol (Disney)

Wanneer de vrek Ebenezer Scrooge wordt geconfronteerd met het leed van een gebrekkige jongen en met zijn eigen sterfelijkheid, leert hij eindelijk om zijn hart open te stellen. A Christmas Carol is echt een klassieke kerstfilm naar een boek van Charles Dickens.

Mickey’s Kerstmagie (Disney)

In deze Disneyfilm zijn Mickey en zijn vrienden ingesneeuwd en Donald is daar niet zo blij mee. Om hem op te beuren en in de feeststemming te brengen, organiseren ze een kerstfeest! Superleuk om samen met de kinderen te kijken.

Al deze films zijn te bekijken op netflix! 

 

 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Rosanne

  Ik kende deze films nog niet. Maar ik ga zeker wat trailers bekijken en wie weet komen ze op mijn filmlijstje voor de kerstvakantie! Bedankt voor de tips 🙂

  15/12/2015 at 4:37 pm
 • Reply Shifra

  Ik ga vansvond a Christmas cookie cutter kijken! Bedankt voor de tip, ik ben benieuwd! A Royal Christmas keek ik toevallig ook vorige week op Netflix, ik vond hem ook heel leuk! Lekker wegkijken.

  15/12/2015 at 5:10 pm
 • Reply Jodi

  Woow veel ken ik er nog niet. Ga ze meteen eens opzoeken. Santa Clause blijft ook fantastisch. En the holiday en the polar express en elf, ik kan nog wel even door gaan.

  15/12/2015 at 6:50 pm
 • Reply Malou

  Deze kende ik nog niet, maar ik vind The Holiday heel erg leuk!

  16/12/2015 at 10:54 am
 • Leave a Reply