Happy momlife

advent of joy
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Aankonidiging Advent of Joy

YES! Morgen begint mijn favoriete maand niet alleen, omdat het de maand is waarin mijn favoriete jongetje is geboren, maar ook omdat het de maand is waarin wij kerst vieren. Yes! Vorig jaar heb ik een jaar geen Advent of Joy op mijn blog gehad en de blogs van de voorgaande jaren zijn helaas verdwenen toen mijn blog was gecrasht. Tijd voor een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Dit jaar staat er dus weer een advent of joy op de planning, mijn adventskalender op joyfromjoyce.

Advent of Joy?! 

Advent of Joy voor de mensen die mijn blog langer volgen die kennen het misschien wel. Elk jaar telde ik af naar kerst. Het begon met joyfromjoyce christmas countdown, maar die naam werd daarna gebruikt door anderen dus ik bedacht wat anders. Ik kwam met Advent of Joy. ik tel daarmee af naar kerst op mijn welbekende Joy from Joyce manier. Vol vreugde en liefde voor de kerst. Dit jaar heb ik een leidraad door mijn blogs heen dat is budget proof. Na wat rond vragen kwam ik er achter dat men dit interessant vind en daarom besloot ik alle voorbereidingen te doen met een budget insteek.

Wat kun je verwachten?

Ik ga mezelf uitdagen om voor mezelf en de kinderen een complete kerstoutfit te scoren binnen een bepaald budgetproof budget. Ook heb ik een 3 gangen menu bedacht die prima past binnen een klein budget en leuke doe het zelf activiteiten die je alleen of samen met je kinderen doen en ook budgetproof zijn. Zoals je kunt lezen zal alles budgetproof zijn. Hoe en of dit gelukt is ga je natuurlijk de komende maand lezen. Naast budgetproof is het ook allemaal kidsproof dit vind ik ook erg belangrijk als het om kerst gaat. Ik geef namelijk graag mijn grote liefde voor kerst door aan mijn kinderen. Tot dusver lukt het aardig haha!

Wanneer? 

Vanaf 1 december t/m 24 december kun je elke middag om 14:00 uur een super leuke Advent of Joy blogpost voorbij zien komen met daarbij soms een toffe winactie gekoppeld. Ik heb mijn best gedaan om de leukste blogs te schrijven om je helemaal in de kerststemming te brengen en ik hoop dan ook dat dit bij iedereen lukt.

Heb jij ook zoveel zin in de kerst? 

Facebook Comments

Share this post