Winnen

Aankondiging mama win week!

Morgen is het Moederdag! Hoera! Lekker een dag vertroetelt worden door onze mannen en genieten van een prachtige dag. Want het gaat natuurlijk een hartstikke fijne dag worden met mooi weer. 

Naast dat het Moederdag is wil ik ook graag een aantal moeders verwennen met een leuk cadeautje. In samenwerking met een aantal leuke webshops en merken heb ik ervoor kunnen zorgen dat er een week lang elke week een winactie online staat speciaal voor mama. Hierbij heb ik gekeken naar wat ik zelf ook wel zou willen winnen. Denk bijvoorbeeld aan een Blond Amsterdam, iets voor de huid, iets om aan te trekken en iets voor in huis. Ik heb mijn best gedaan en ik hoop ook dat de te winnen prijzen in de smaak vallen.

Vanaf morgen (8 mei) staat er elke dag om 14:00 uur een winactie online op de site. Meedoen aan de winacties is heel simpel. Je liked de facebookpagina en laat een reactie achter onder het blog bericht waar je vertelt dat je mee doet. De winacties lopen allemaal t/m woensdag 18 mei en ik mail de winnaars wanneer de winacties afgelopen zijn.

Dus ben je benieuwd naar de winacties, kom dan morgen zeker terug of like mijn facebookpagina om te zien wanneer er een nieuwe winactie online staat. 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Cindy Framke

  Superleuk! Ik ben heel benieuwd en natuurlijk gaan we weer meedoen 🙂

  07/05/2016 at 10:37 pm
 • Reply Fam Andel

  Super leuk en lief van je! Ik ben benieuwd en kom zeker langs! Tot morgen en een fijne moederdag gewenst.

  08/05/2016 at 8:09 am
 • Reply Sabine Mara Collin

  Spannend, ben benieuwd!! ^_^

  08/05/2016 at 8:36 am
 • Reply Rianne tonkens

  Leuk! Ik ga het in de gaten houden!

  08/05/2016 at 10:39 am
 • Leave a Reply