Happy momlife

shutterstock_1209099025
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Aankondiging: Januari budget maand

Happy new year! Waarschijnlijk zit iedereen op dit moment aan de oliebollen, drink je misschien nog wel een glas champagne of een ander lekker drankje en ben je klaar om het nieuwe jaar vol frisse moed te beginnen. Tijd om het jaar goed te beginnen toch?

Ook ik begin het jaar net als alle andere jaren met Januari budget maand de gehele maand januari zal in het teken staan van budgetteren, budget tips en leuke uitdagingen om het hele jaar geld te besparen. Hoe leuk zal het zijn om het jaar met wat extra geld af te sluiten? Ik ga hele maand januari mijn tips delen hoe ik dit allemaal regel.

Denk aan tips voor het doen van boodschappen, tips voor budget Proof recepten en weekmenu’s. Hoe organiseer je een kinderfeestje met een klein budget? En ik kan nog wel even doorgaan met teasen, maar dat ga ik lekker niet doen.

Er komen niet iedere dag budget tips online. Op maandag zal mijn weekoverzicht online komen en op donderdag kun je het boodschappenlijstje van.. lezen. Deze twee blijven op hun vaste moment komen. De overige dagen zal het veelal gaan over de budget blogs.

Daarnaast heb ik ook oude blogs herschreven, nieuwe tips toegevoegd of juist helemaal anders gemaakt. Deze zal ik ook op mijn social media delen, zodat jullie ook deze nieuwe tips kunnen lezen.

Dit zijn natuurlijk niet de enige budget blogs van het jaar, maar met deze tips wil ik in ieder geval laten zien dat joyfromjoyce.nl meer focus gaat leggen op het besparen en ik wil jullie laten zien hoe ik dit (ga) doen met een gezin van 5!

Heb jij iets dat je graag wilt lezen? 

Facebook Comments

Share this post