Happy momlife

IMG_20171203_135509_547.jpg
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Aankondiging Advent of Joy 2018!

Jaaaaaaa nog maar één dag en dat begint de laatste en mooiste maand van het jaar! De maand waarin de kerstboom op mag, Aron 8 kaarsjes mag uitblazen, ik 27 kaarsjes mag uitblazen en de maand waarin wij een mooi jaar mogen afsluiten. Maaar voor dat wij het jaar gaan afsluiten gaan wij natuurlijk nog aftellen naar kerst en net als voorgaande jaren doe ik dit met mijn eigen advent of Joy. Ik ben alweer een tijdje druk aan het voorbereiden en ik hoop dat de blogs weer leuk zijn. Daarnaast doe ik dit jaar op YouTube ook mee aan Vlogmas 

VLOGMAS 

Op mijn YouTube kanaal (klik hier) ga ik de komende 25 dagen iedere dag een video uploaden. Dit onder de naam vlogmas, misschien ken je het wel vele grote Amerikaanse YouTubers doen het ook. Hiervoor heb ik al een paar dagen gevlogd en de video’s al bewerkt, zodat ik niet te veel druk heb (want hé het is nog niet druk genoeg lol). Ik heb allerlei leuke kerst activiteiten gepland staan die ik wil gaan filmen voor jullie en ik hoop dat ik hiermee mee mijn christmas spirit nog meer kan doorgeven.

ADVENT OF JOY 

En natuurlijk ga ik ook blogger over kerst, want joyfromjoyce is geen joyfromjoyce zonder Advent of Joy. Vorig jaar heb ik hier weinig mee gedaan gezien de situatie rondom Fleur en dat jaar ervoor vanwege de renovatie van ons huis. Nu dus de boel herpakken en weer lekker knallen met leuke kerstblogs. Ik ben alweer een tijdje bezig met allerlei leuke blogs die te maken hebben met kerst. Leuke tips, mooie verhalen. Ik kan niet wachten om komende week mijn kerstboom op te gaan zetten en om de boel hier in huis in een kerstsfeer te maken. Recepten komen dit jaar denk ik niet op joyfromjoyce, misschien dat ik tussendoor nog een overzicht plaats, maar in principe niet. Deze kun je straks allemaal terug vinden op kitchenmom.nl.

Yes! Ik heb er zin in nog een paar uurtjes en dan begint mijn favoriete maand. Heb jij er ook zin in? 

Facebook Comments

Share this post