Persoonlijk

Aan welk programma zou ik wel eens mee willen doen?

Er zijn tegenwoordig zoveel programma’s op televisie, maar er zijn amper programma’s waarbij ik denk; daar zou ik wel aan mee willen doen. Tot dat ik afgelopen woensdag ochtend de aflevering van vier handen op één buik tegen kwam. Aan dit programma zou ik wel mee willen doen. En nee niet als tienermoeder, want dat stadium ben ik inmiddels gepasseerd, nee ik zou wel een jong stel willen begeleiden met de ervaring die ik heb opgedaan als jonge moeder. 

Bijna elke aflevering die ik bekijk van vier handen op één buik geven mij een soort steek een vervelend gevoel voor de kinderen, maar vaak ook voor de moeders. Godzijdank herken ik mezelf niet in de moeders en hadden wij het een stuk beter voor elkaar toen wij er achter kwamen dat ik zwanger was van Aron. Wij kregen dan ook fijne begeleiding van onze ouders en familie/vrienden. Door dit allemaal konden wij bouwen aan onze toekomst. Maar ook ik heb donkere dagen gekend en moeilijke momenten. Jong moeder worden is niet altijd makkelijk. Je moet een hoop mooie dingen opgeven voor nog mooiere dingen.

Ja ik wil!

Opeens bedacht ik mij afgelopen week dat ik wel heel graag begeleider zou willen zijn van een jong stel. Om ze te helpen bij moeilijke momenten, maar ook door ze mijn verhaal te vertellen en te laten zien dat je echt veel kunt bereiken als jonge moeder met kleine stapjes. En het is echt niet zo dat ik beter kan begeleiden dan een Patty Brad of een Tatum, absoluut niet het lijkt mij gewoon heel erg leuk en interessant om met mijn ervaring iemand verder te kunnen helpen. Iemand op een positieve manier verder te kunnen helpen. Ik weet het niet, maar het lijkt me erg leuk om dit eens te mogen doen. Maarja daarvoor moet ik eerste een bekende Nederlander worden en met mijn acteer en zang talent kom ik helaas niet zo ver.

Oh en nadat ik ze heb begeleid wil ik ze graag meenemen naar de huisarts voor een goede voorlichting over anti-conceptie. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Jodi - liefthuis

  Die voorlichting over anti conceptie inderdaad…als je de recap aflevering hebt gezien dna was merendeel ondertussen alsweer zwanger.

  14/01/2017 at 10:39 am
 • Reply Fem

  Ohh maar dat bestaat gewoon in real life! Een vriendin van mij heeft een tijdje zoiets gedaan in Groningen vanuit een soort maatjesproject: https://ggd.groningen.nl/jeugd-opvoeding/moeders-informeren-moeders
  Daar hoef je dus geen bekende Nederlander voor te zijn 😉
  Dus wie weet!

  14/01/2017 at 1:56 pm
  • Reply admin

   Dankjewel voor de informatie! Ik heb net een mail gestuurd ben benieuwd wat eruit komt!

   15/01/2017 at 9:51 am
 • Reply Jolanda

  Wat goed, denk dat ze veel aan je ervaringen kunnen hebben!

  16/01/2017 at 8:04 pm
 • Leave a Reply