Happy momlife

IMG_1020
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

6 jaar getrouwd! – Vijf op vrijdag!

Het is vrijdag en meestal deel ik dan mijn vijf op vrijdag! Omdat het vandaag onze trouwdag is leek het mij wel leuk om vijf dingen van onze bruiloft uit te lichten in een blogpost. Vijf dingen die onze bruiloft bijzonder mooi maakten. Ik kan niet geloven dat het alweer 6 jaar geleden is dat ik één van de mooiste dagen uit mijn leven mocht beleven. Nog 4 jaar en dan moeten wij het nog maar een keer over doen denk ik! 

Lees ook: Onze bruiloft!

1// Toen wij trouwden was Aron 2,5 jaar oud en nog alleen. Wij wilden hem betrekken bij onze grote dag en besloten nadat wij de ringen hadden gedaan hem ook een cadeautje te geven. Een ketting met daarop zijn naam, en natuurlijk de trouwdatum. Hij was zo trots en dankbaar voor zijn ketting!

2// Een jaar voor onze bruiloft verongelukte een vriend van ons. En mijn moeders beste vriendin voelde ook als een gemist op onze bruiloft. Ik wilde er tijdens de bruiloft geen aandacht aangeven, maar wilde wel dat ze “erbij waren”. Toen wij samen bloemen gingen uitzoeken bedacht ik dat ik het wel mooi vond als er pareltjes in mijn boeket kwamen. Twee stuks eentje voor hem en eentje voor haar, zodat ze er bij zouden zijn.

3// Het feest was ook echt geweldig! Wij besloten de bruiloft dicht bij ons zelf te houden. Een BBQ en een klein feestje in de tuin in de partytent. Er werd gedanst, gezongen, gelachen en gehuild. De wormen kwamen naar boven en ons net aangelegde gras was helemaal kapot. Maar het was het waard, want het was zo zo zo leuk!! Over 4 jaar hopen wij dit over te doen met de vrienden die wij nu om ons heen hebben, want daar is echt veel in verandert.

4// Voor het eten bleven wij ook dicht bij ons zelf. Een lekkere BBQ kozen wij uit. Zo ging iedereen een beetje aan de wandel en was er voor iedereen wel wat te eten. De hapjes voor ’s avonds bestelde ik bij de slager waar ik gewerkt had en de taartjes kwamen via iemand die wel vaker taart voor ons maakte.

5// En als laatste mijn schoenen. Ik vind hakken heel mooi staan onder een trouwjurk, maar ik kan er zelf niet mega lang op lopen. Daarnaast wilde ik perse rode schoenen aan waardoor het echt een mega zoektocht werd naar de perfecte schoen voor onze trouwdag! Ik heb meerdere schoenen terug gestuurd en uiteindelijk op deze rode ballerina’s uitgekomen. Vorig jaar heb ik ze toch maar weggegooid, want ze waren volledig afgelopen. Als ik nu weer trouw dan doe ik all stars onder mijn trouwjurk!

Facebook Comments

Share this post