Happy momlife

photo of gifts
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

6 cadeautips voor mannen

De feestdagen staan voor de deur, en de moeilijkste mensen op aarde willen natuurlijk ook weer een cadeautje. haha! Nee grapje, maar ik moet wel zeggen dat ik cadeaus bedenken voor mijn man het aller moeilijkst vindt. Nu heb ik een aantal dingen vonden die wel echt goed geschikt zijn voor mannen zonder verlanglijstje.

photo of gifts

1// Een accu boormachine – Heb jij ook een man die graag klust? Of gebruik je hem zelf misschien wel graag? Dan is een accu boormachine echt een aanrader! Je kunt een Accu boormachine kopen als cadeau voor onder de kerstboom. Misschien wel als stille hint voor je man dat ie een bepaalde klus moet afmaken haha! Ik vind het altijd handig om zo’n apparaat in huis te hebben. Naast een accu boormachine is een schroevendraaier set ook niet verkeerd of een setje inbussleutels.

2// Een platenspeler – Vorig jaar kreeg Ro van ons een platenspeler en wij zijn er nog steeds heel erg blij mee. Helemaal in deze tijd van het jaar is dat krakende geluid heerlijk! Ook en tip om te geven dus! heb je al een platenspeler? Dan kun je natuurlijk ook nieuwe platen geven tijdens de feestdagen. Wij willen bijvoorbeeld nog een plaat van Suzan en Freek (vinden de meisjes heel leuk) en van Ed Sheeran!

3// Bier pakket – Mijn man kan je ook blij maken met een lekker (zelf samengesteld) pakket met speciaal biertjes. Nu krijgt hij al een bier adventskalender, maar mocht je nog een leuk idee nodig hebben dan is dit natuurlijk een dikke aanrader. Drinkt je man liever wijn? Dan kun je er ook een wijn pakket van maken of een fles goede wijn.

4// Een mooie tas voor het werken – Wie heeft er geen tas nodig? Ik heb een tassen (en schoenen) tik en ik vind dat Ro ook gewoon een mooie tas verdient. Ik denk dat dit ons cadeau voor Ro onder de kerstboom gaat worden. Een mooie tas met lekker veel vakjes want daar houdt hij van.

5// BBQ spullen – Misschien is dit niet iets waar je direct aan denkt in de winter, maar menig man kan blij worden cadeaus voor de bbq. Tegenwoordig heb je zoveel verschillende dingen en roosters en andere tools voor de BBQ. Denk bijvoorbeeld eens aan pizza plaat voor op de BBQ. Lekker pizza’s bakken mmmm! Ik denk dat ik ons gezin daar heel blij mee maak. Heb je trouwens een gesloten BBQ? Dan kun je ook in de winter prima BBQ-en.

6// Sport spullen – En dan eindig ik met sport spullen. Een nieuwe sportoutfit, nieuwe handschoenen of een lekker smaakje van zijn favoriete shake. Het hoeft niet zo moeilijk zijn. Zoek je een klein cadeautje? dan kun je zo’n lekkere eiwit reep kopen. Die van mij maak je daar heel erg blij mee.

Facebook Comments

Share this post