Happy momlife

IMG_0459
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

5x waarom ik zin heb in de herfst

Nog even en dan is het officieel herfst en de herfst is veruit mijn favoriete seizoen. De tijd van heel veel thee, gezelligheid in huis door kaarsjes en nog veel meer! Ik ga in deze blog met je delen waarom ik zoveel zin heb in de herfst.

1// Warme sokken!

Lekker hoor op blote voeten lopen in de zomer, maar inmiddels ben ik wel al flink toe aan leuke en lekkere warme sokken en pantoffels. Nu moet ik stiekem toegeven dat ik de laatste weken mijn pantoffels alweer heb aangetrokken. Maar de sokken liggen nog in de kast. Daarnaast ben ik ook echt toe aan nieuwe sokken. Ik heb altijd Happy Socks dames, omdat ze zo leuk zijn en van goede kwaliteit waardoor ze lekker lang mee gaan! Daarnaast is het ook gewoon leuk om de leukste sokken te kopen!

2// Heel veel thee

In de zomer drink ik het liefst ice tea, maar in de herfst gaan er liters thee doorheen. Vooral verse thee is bij mij groot favoriet. Ik drink heel graag oma’s appeltaart thee of gewoon de thee genaamd Veendammer Wind deze koop je hier bij een koffiezakje en laat die nu net tegenover mijn nieuwe werk zitten. Maar ook chai tea latte’s, mmm wat heb ik daar veel zin in!

3// Warme truien

Ik ben dol op warme truien, ik verstop mij er graag in! Lekker van die gebreide truien met in huis een legging er onder en buiten de deur een mooie panty. Ook mijn huispak die ik na het werken graag aan trek kan dan weer uit de kast. En ik ben de dagen aan het aftellen ahah!

4// Kaarsjes en geurkaarsen

Geurkaarsen puur en alleen voor de geur, vanille of appel kaneel. En de normale kaarsjes helpen ten eerste bij het opwarmen van de woonkamer en ten tweede zorgen ze er voor dat je het nog gezelliger hebt in huis.

5// Harry potter marathon

Vanaf de herfst gaan wij beginnen met de harry potter films samen met Aron. Hij wordt 12 in december en het is de hoogste tijd dat hij dit met ons gaat kijken. Dit zijn echt films die je gezien moet hebben vinden wij. Er zijn nog veel meer series en films leuk voor het najaar. Zo zijn wij onlangs begonnen met de nieuwe lord of the rings serie.

Er zijn nog meer fijne dingen aan de herfst, denk aan een nieuwe garderobe voor de kinderen bijvoorbeeld, ik heb zoveel zin om met Sofie haar nieuwe garderobe te gaan shoppen.

Facebook Comments

Share this post