Happy momlife

Schermafbeelding 2021-06-22 om 11.05.17
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

5x handige familieplanner

Het schooljaar zit er bijna op even niet meer plannen zul je denken. Voor ons gaat het plannen gewoon door en daarom ben ik alvast op zoek gegaan naar een nieuwe planner. De kinderen krijgen steeds meer buitenschoolse activiteiten en ook Fleur zal hier aan deelnemen vanaf na deze zomer. Tel daar bij op dat Aron steeds meer toetsen en andere verplichtingen krijgt. Tijd om een goede familie planner te zoeken. Ik heb een aantal hele mooie gevonden en ook al een keuze gemaakt voor welke ik dit jaar ga! Super handig om te gebruiken en het staat ook nog eens hartstikke gezellig in huis.

We gaan op zoek naar een nieuwe familieplanner of een gezinsagenda waar je in één overzicht alle activiteiten van ieder gezinslid ziet. Nu de kinderen steeds wat groter worden is zo’n familieplanner voor ons heel belangrijk. Ik kan in dit gezin met 5 personen, waar ieder zijn eigen agenda heeft, het allemaal niet meer onthouden. Zo fiets ik regelmatig met een gymtas achter mijn kind aan of vergeet ik wel eens een dictee. Dit is slechts een kleine greep van de activiteiten binnen ons grote gezin. Zoals ik al zei, die familieplanner is essentieel.

Welke familieplanner je kopen moet, heeft o.a. te maken met hoe groot je gezin is. Maar het is ook een kwestie van smaak. De ene familieplanner is vrolijker dan de ander. Weer de ander is super stijlvol. En soms wil je gewoon een goedkope familieplanner. Zo vind ik eentje van Donald duck bijvoorbeeld niet leuk en heb ik liever een agenda variant dan eentje die ik moet ophangen. Ik heb de leukste/handigste familie planners bij elkaar gezocht.

1 – Hobbit Gezinsplanner D1 2021-2022

Dit is mijn favoriet aangezien het een agenda variant is en je hem makkelijk op tafel kun neerleggen, in je werktas kunt hebben of gewoon altijd mee kunt slepen. Er kunnen 6 gezinsleden in, er is ruimte voor je weekmenu en je kunt er een te doen lijstje bij schrijven. Ik vermoed dat deze binnenkort op mijn eetkamer tafel ligt.

Wil je hem kopen? Je kunt hem hier vinden. 

2 – HOBBIT – FAMILIEPLANNER – SCHOOLJAAR 2021 / 2022 – 5 PERSONEN – BLADEREN

Deze gezinsplanner past helemaal in huis. Daarnaast is hij ook geschikt voor 5 personen en ideaal om op te hangen. Het enige wat ik hier mis is ruimte voor het weekmenu ik vind dit namelijk een mooie toevoeging.

Wil je hem kopen? Je kunt hem hier vinden. 

3 – Familie weekplanner incl stickervel

Dit vind ik zo’n vrolijke gezinsplanner. Hij is geschikt voor 4 personen, voor ons gezin dus te klein. Daarnaast is er wel ruimte voor het hele gezin. Voor ons gezin dus te klein. Maar wie weet wel geschikt voor jullie.

Wil je hem kopen? Je kunt hem hier vinden.

4 – &INK Familieplanner 2021/2022 – 16 Maanden – Jungle

Een mooie stijlvolle family planner te koop in meerdere printjes voor 5 personen. Ik vind ze allemaal heel leuk. Maar net als bij een paar andere mis ik wel ruimte voor het weekmenu.

Wil je hem kopen? Je kunt hem hier vinden. 

5 – Gezinsplanner – 6 personen – ongedateerd- familieplanner- A3 – Hip & Hot 

En als laatste deze van Hip & Hot. Lekker kleurvol, love it En heel veel ruimte. Wat ik ook handig vind is dat hij niet gedateerd is en dat je per dag meerdere dingen kunt invullen op lijntjes. Ideaal!

Wil je hem kopen? Je kunt hem hier vinden. 

 

Facebook Comments

Share this post