Happy momlife

img_7058
Foto van Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

5x de leukste vakantie cadeaus

Wanneer wij op vakantie gaan krijgen de kinderen altijd één of meerdere cadeaus van ons. Zo hoeven ze zich niet te vervelen tijdens de reis of wanneer het regent in de tent bijvoorbeeld. Voor de kinderen hebben wij dit jaar weer een aantal leuke cadeaus in huis gehaald. Ze zijn geschikt voor diverse leeftijden. In samenwerking met kindcadeautips.nl deel ik 5x de leukste vakantie cadeaus. Op deze website kun je diverse cadeau lijstje vinden gesorteerd op leeftijd, geslacht of gelegenheid. Super handig als je voor iemand anders een cadeautje moet kopen, of wanneer je niet weet wat je voor je eigen kinderen moet gaan kopen. Ik vind het een super handige site.

Wanneer ik zoek naar leuke cadeaus voor tijdens de vakantie kijk ik of ze zich er echt mee kunnen vermaken. Ik kijk hierbij ook naar de fases waar de kinderen in zitten. Ik heb hieronder 5 verschillende cadeautjes verzamelt voor vijf verschillende leeftijden. De kinderen hebben ze hier in huis allemaal al geprobeerd en het was echt een groot succes. De cadeautjes zijn allemaal maximaal €10,-!

1// Little Dutch Lotto Dieren – Onze kinderen zijn dol op het spelen van spelletjes, maar ze waren een beetje uitgekeken op de spelletjes. Tijdens onze laatste vakantie speelde Sofie met de overburen een spelletje lotto en ik heb dit toen direct opgeschreven. Dit spelletje is namelijk heel erg geschikt voor de meisjes om te spelen. Het is een soort bingo, maar dan makkelijker. Toen ik zocht naar een leuke variant kwam ik die van Little Dutch tegen. Little dutch is één van mijn favoriete speelgoedmerken. Ik vind de kleurtjes leuk en de kwaliteit ook goed. Dit spelletje gaat dus met ons mee op vakantie. Je kunt hem hier bij bol.com kopen voor €9,95!

2// Smartgames Puzzle Beach – Dit is een super leuk reisspel voor kinderen om alleen te doen (of samen). Het boekje is magnetisch en dus makkelijk mee te nemen in de auto of wanneer je uit eten gaat. Ik neem namelijk altijd wat activiteiten mee als wij uit eten gaan. Zo duurt het wachten voor kinderen minder langer. Dit leuke spel kreeg Sofie van ons en ze heeft zich er al heel goed mee vermaakt! Hij is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ook als volwassene kun je hier heel leuk mee spelen en je mee vermaken! Je kunt hem hier bij bol.com kopen voor €9,95!

3// Donald Duck Pocket – Voor Aron kozen wij een Donald Duck Pocket om tijdens de vakantie te lezen. Hij leest graag zijn Donald Duckies ’s Avonds voor het slapen gaan dus dit cadeau leek ons erg geschikt voor hem om te geven voor de vakantie. Het lezen moet natuurlijk gewoon doorgaan tijdens de zomervakantie. Daarnaast heb je ook nog een Donald Duck vakantie doe-boek wat ook een groot succes bij hem is! Je koopt de leuke Pockets hier bij bol.com

4// Crayola Color Wonder – Wil je kleuren zonder rommel? Dan moet je eens kijken naar de Crayola Color Wonder. Dit zijn stiften die alleen maar kleur afgeven op het papier van Crayola. Kleuren ze op je meubels of ergens anders op? Dan zie je hier niks van! Super fijn! Je hebt ze met diverse kleurplaten of je kunt speciaal wit papier er voor kopen. Wij hebben voor Sofie de Eenhoorns uitgekozen en voor Fleur de Frozen variant. Je koopt ze hier bij bol.com

5// Zweefvliegtuig van Schuim – En als laatste een cadeautje waar ik al snel nog 2 van bij heb gekocht aangezien ze het alledrie leuk vinden om mee te spelen. Daarnaast denk ik dat ze hier ook veel plezier mee beleven tijdens onze vakantie. Ik zocht namelijk ook een Zweefvliegtuig uit van schuim. Deze kun je gooien en vliegen heel leuk en heel ver. Onze kinderen kunnen zich hier lang mee vermaken. Gooien, er achteraan rennen en weer opnieuw gooien. Daarnaast nadenken over hoe de wind waait en of het een goede manier is van gooien. Ze zijn er in het rood en blauw en hier dus echt een groot succes! Je koopt ze hier bij bol.com.

Facebook Comments

Share this post