Entertainment Films/Series

5 x Netflix series die je niet mag missen

Ooit kon ik nog heel hard roepen dat ik geen televisie kon kijken. Ik kon niet zo goed niks doen, maar tegenwoordig ben ik een ster in het kijken van series. Lekker niks doen en mezelf vergrijpen aan de leukste series. De laatste tijd hebben wij (voornamelijk samen) series gekeken die je absoluut niet mag missen. 

Designated survivor

Deze tip kregen wij van mijn schoonouders, volgend hun een serie die wij echt moesten kijken. En daar ben ik het helemaal mee eens! Beetje jammer dat er maar een deel op Netflix staat en wij nu moeten wachten tot halverwege maart voordat wij verder kunnen kijken maar oké. Waar gaat de serie over? Wanneer de president en bijna het gehele Amerikaanse parlement komen te overlijden bij een aanslag, wordt de Designated survivor de president. En die beste meneer krijgt de taak om uit te zoeken wie diegene is die de aanslag heeft gepleegd. Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot.

Shooter 

Shooter, ik had er niet zoveel zin in. Er zou veel in geschoten worden en daar ben ik niet zo van. Toch kon de serie mij boeien door het verhaal. Shooter gaat over een marinier die een Snipper is, een hele goed. Hij wordt er ingeluisd door een Russische bende waardoor hij op komt te draaien voor de moord op de Oekraïense president. Hij wil natuurlijk zijn onschuld bewijzen en daarvoor beleefd hij allemaal spannende dingen. Gelukkig heeft de serie een happy endig, daar houden we allemaal van toch?

The Unit 

Als je een serie wilt kijken die leuk is voor je partner en voor jezelf als vrouw zijnde dan is de unit echt een aanrader. The unit gaat over een combat groep van het Amerikaanse leger. Je gaat met hen mee op missie’s, maar je krijgt ook mee hoe het gaat bij de thuisblijvers, de vrouwen en hun gezin. De groep is geheim en hun vrouwen zijn eigenlijk de enige die weten wat ze precies doen. Maar waar ze zijn? Dat weten ook de vrouwen niet en het blijft voor hun ook altijd spannend wanneer ze weg zijn.

How i met your mother 

Een serie die Robert en ik samen al vaker hebben gekeken is How i met your mother. Een serie met een heleboel humor die je moet bekijken. Ik denk dat rond de einde van mijn zwangerschap wij deze serie weer gaan kijken. Je hoeft dan niet teveel na te denken en je kunt gewoon lachen om domme humor, love it! How i met your mother gaat over een vrienden groep die eigenlijk de meest vreemde dingen meemaken.

New girl 

Ik wilde deze serie al heel lang een keer afkijken, ik begon er aan, maar maakte het nooit af. Nu heb ik hem inmiddels afgekeken en valt hij onder de categorie How i met your mother. Een serie met weinig inhoud en toch heel erg leuk om te bekijken wanneer je ‘s avonds op de bank hangt haha! Jessie is de hoofdrolspeelster in de serie en woont samen met een aantal jongens in een loft. Eigenlijk zijn ze allemaal op zoek naar de liefde van hun leven en beleven dit op de meest bijzondere manieren.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Kim

    Jaaaaa How I met your mother! Ik ben een groot fan samen met vriendlief. Nu nog een keertje helemaal de serie opnieuw bekijken. En New Girl, ook zo een leuke serie en erg vermakelijk. Ik was helemaal vergeten dat ik ooit ben begonnen aan deze serie haha. Met Shooter had ik exact dezelfde gedachten als jou. Toch maar een poging wagen. Wij zijn nu bezig met The OA en Homeland. Beide fantastische series!

    23/02/2017 at 3:36 pm
  • Leave a Reply