Happy momlife

people standing near buildings
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

5 x leuke cadeaus om opa blij mee te maken

Het feestseizoen komt er weer aan en ik ben al druk begonnen met de voorbereidingen. Langzamerhand ben ik al de eerste cadeaus voor de mensen om ons heen aan het inkopen. Maar er is toch altijd één iemand in de familie die toch best lastig is. Die nooit een verlanglijstje heeft en waarbij je je blijft afvragen, want moeten wij kopen voor deze man. Daarom heb ik hier een lijst met 5 leuke cadeaus voor opa! Sla hem op, stuur hem door en bewaar hem want over een maand moet je cadeaus kopen en dan weet je het niet meer.

people standing near buildings

Fun with Flags

Alleen mensen die naar The Big Bang Theory hebben gekeken snappen deze titel. Maar een vlag. Ergens heb ik het idee dat wanneer ouderen een bepaalde leeftijd bereiken ze graag een vlag in de tuin willen hebben. Zo ook mijn vader. Ze hebben een wimpel in de tuin hangen van Groningen. Een vlag kopen is dus helemaal niet zo’n slecht idee om te doen voor opa. Ik denk dat er meerdere opa’s zijn die een vlag in de tuin hebben wapperen. Je kunt echt allerlei vlaggen kopen, eentje van Nederland, eentje van de gemeente of eentje van de provincie echt super leuk! Je kunt ook een eigen vlag ontwerpen, ook leuk om te doen natuurlijk! En mocht opa nu nog geen vlaggenmast hebben dan moet je eigenlijk eerst een Vlaggenmast kopen.

Whiskey

Mijn vader is een grote whiskey liefhebber en verjaardagen en feestdagen zijn dan ook vaak het perfecte moment om een bijzondere fles te kopen. Je hebt hier echt een heleboel keuzes in waardoor er elke keer wel weer een nieuwe, lekkere fles te koop is voor opa! Ontwerp er online een mooi whiskey glas bij en opa is helemaal blij!

Sloffen

Ook zo iets wat ik echt bij opa’s vind passen haha! oké niet helemaal, want zolang ik mij kan herinneren loopt mijn paps al op sloffen dus niet perse opa achtig maar wel leuk om te geven met kerst! Lekkere warme sloffen waar ze de hele winter op kunnen lopen. Met een harde zool is ook handig, want dan kunnen ze er ook nog meer naar de container lopen haha!

Massageapparaat

Er zijn maar weinig grootouders die een goed massageapparaat voor zichzelf zullen kopen, maar als ze het eenmaal in huis hebben kunnen ze niet meer zonder. Een draadloze massageapparaat kan gebruikt worden om de spieren in de nek en schouders en andere lichaamsdelen te masseren. Oudere mensen hebben nu eenmaal wat meer last van hun lichaam.

Vogel voederhuisje

Nog zo’n hobby echt voor oude opa’s haha grapje hoor! Maar ik weet gewoon dat mensen dit vaak een leuk cadeau vinden en daarbij help je ook nog eens goed mee voor het milieu. Als het straks winter wordt kunnen de dieren dan lekker bij opa in de tuin voedsel zoeken. Ik denk dat het niet alleen leuk is voor opa maar ook voor de kleinkinderen. haha!

Lastig he cadeaus bedenken voor iemand die het allemaal niet zoveel uit maakt. Wie weet haal je hier wat inspiratie uit!

Facebook Comments

Share this post