Happy momlife

img_0058
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

5 simpele tips om iemand in het zonnetje te zetten

Sinds de start van tante corrie zijn er veel mensen in een dip gekomen. Ook ik heb hier last van gehad, en ook genoeg mensen om mij heen. Daarom is het misschien wel hartstikke leuk om deze mensen even in het zonnetje te zetten. Met een paar simpele tips kun jij iemand al een glimlach op zijn/haar gezicht toveren. 

Tip 1: Stuur een Thee en chocolade box!

Wie is er nu niet dol op thee en chocolade? Mij kun je voor beide wakker maken hoor. Ik ben er dol op! Op fruitzaamgifts kwam ik een te gekke box tegen die je helemaal naar eigen wens kunt vullen thee, chocolade en nog meer leuke dingetjes. Een leuke thee en chocolade giftbox een leuk idee om iemand cadeau te doen. Zeker weten dat je iemand daar mee opvrolijkt! 

Tip 2: Stuur een kaartje 

Een klaar gebaar maar o zo fijn voor de ontvanger! Op diverse sites kun je leuke kaartjes vinden. Met opbeurende teksten, grappige teksten en misschien stuur je er wel een ballon bij mee. Ik vind het in ieder geval altijd leuk om een onverwacht een kaartje te ontvangen. En ik moet het zelf eigenlijk ook vaker doen. 

Tip 3: breng een bloemetje langs 

Vorig jaar heb ik twee keren bloemen uitgedeeld. De eerste keer deed ik dit met Sofie haar verjaardag in plaats van gebak. Een maand later, met moederdag. Deden wij een rondje door ons dorp om alle moeders om ons heen een bloemetje te brengen. Dit is zo leuk om te doen en dit kan ik ook iedereen aanraden om te doen. 

Tip 4: Maak mooie tekeningen 

Deze tip is misschien wel het meest waardevol. Het is namelijk voor ieder kind heel leuk om te tekenen toch? Mijn kinderen wel, die tekenen zoveel dat wij met gemak een heleboel mensen blij kunnen maken met hun tekeningen. Rol ze op, doe er mooie strik om en geef ze af bij de mensen die jij wilt opvrolijken. Wonen ze verder weg? Dan is het misschien wel leuk om samen met je kind de tekeningen op post te doen. 

Tip 5: Bak iets lekkers

De laatste tip is misschien wel mijn favoriete tip en mijn specialiteit al zeg ik het zelf. Ik ben dol op bakken en het delen van mijn baksels. Als ik het allemaal zelf moet opeten komt het ook niet goed. Je kunt heel gemakkelijk een cake bakken om uit te delen of misschien wel lekkere chocolate chip cookies. Ook een dikke aanrader. Heel gemakkelijk om zelf te maken en je hebt binnen no-time een heleboel. Als je witte koffiefilter zakjes koopt en een leuk touwtje heb je ook al snel een leuke verpakking om er om heen te wikkelen. 

Heb jij nog leuke tips om iemand mee op te vrolijken? Ik ben heel benieuwd of jullie dit ook zo erg kunnen waarderen als dat ik dit doe. Laat het vooral weten, zodat wij elkaar kunnen inspireren.

Facebook Comments

Share this post