Entertainment Films/Series

5 series die mijn kleuter graag kijkt

Dat wij hier in huis veel gebruik maken van Netflix was je misschien wel opgevallen. Ik zit er momenteel zelfs aan te denken om het normale televisie abonnement op te zeggen. Ook de kinderen kijken graag netflix en hebben hier ook hun favorieten. Aron begint steeds meer te wisselen tussen series dus het leek mij wel leuk om te delen. Wie weet doe je nog wat inspiratie op voor je eigen kroost.

Fuller house

Aron keek een keer mee toen ik een aflevering aan het kijken was van Fuller house en sindsdien is hij hooked! Regelmatig hoor ik bekende stemmetjes uit de televisie galmen en zie ik hem kijken naar Fuller house, leuk! Voor mij natuurlijk een stukje nostalgie aangezien ik dit thuis ook vaak keek met mijn ouders. Of nou ja niet fuller house, maar full house. Fuller House is het vervolg op Full house, bij Fuller House nemen de dochters het huis over en herhaalt het verhaal zich eigenlijk alleen dan in een modern jasje. Je moet er van houden heb ik wel gemerkt, want niet iedereen vind het leuk.

Mees Kees 

Geen serie, maar wel leuke films! Aron is dol op Mees Kees en de avonturen die hij beleefd. Misschien komt door het beeld dat Aron bij een meester heeft, maar hij kan heel relaxed kijken naar Mees Kees films. Er staan drie films op netflix van Mees Kees en zeker een aanrader om te bekijken.

Jake en de nooitgedacht piraten 

Een favoriet die al heel lang favoriet is volgens mij; Jake en de Nooitgedacht piraten. Jake en de Nooitgedachtland Piraten is een Disney Junior-serie bedoeld voor peuters en kleuters. De serie gaat over drie kleine piraatjes en hun papegaai die samen een “Piratenclub” vormen op Nooitgedachtland. Hier beleven ze natuurlijk allerlei avonturen.

Brandweerman Sam 

Brandweerman Sam lijkt tijdloos te zijn hier in huis. Misschien komt het voor Aron zijn interesse in de brandweer, maar hij vindt het nog steeds geweldig. Wel merk ik dat hij het nu iets minder kiest, maar het blijft wel één van zijn favorieten. Brandweerman Sam beleefd allerlei brandweer avonturen en gelukkig eindigen ze allemaal heel goed!

De smurfen!

Nog een stukje nostalgie, vroeger keken wij regelmatig naar de smurfen en nu doen mijn eigen kids het ook. Op netflix staan een aantal avonturen van de smurfen en dit is een groot succes. Niet alleen Aron vindt het leuk, ook Sofie geniet van de smurfen.

Waar kijken jullie kids graag naar? 

(C) Shutterstock 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Nicole

  Mijn dochter heeft de ene dat voorkeur voor Fifi het bloemenmeisje en de andere dag opeens de smurfen. Wisselt zo erg. Brandweerman Sam kijkt ze ook!

  02/05/2017 at 6:11 am
 • Reply Angelique

  Hier wisselt het enorm met de dag helaas. Er staan zoveel leuke dingen op maar uk kiest altijd de meest rare filmpjes zoals Timmy tijd bijvoorbeeld

  02/05/2017 at 6:39 am
 • Reply MarjonS

  Favoriet blijft Zack and Quack bij de kleine man. Maar ook brandweerman Sam.
  Dochterlief kijkt Lego friends

  02/05/2017 at 7:57 am
 • Reply Jacqueline

  Mijn dochter kijkt ook graag mees kees en alle disney films.. maar de favoriete derie is mia.

  02/05/2017 at 9:00 am
 • Reply Vlijtig Liesje

  De mijne zijn wat ouder, en met 13-jarige zoon kijkt nu Thirteen Reasons why.

  02/05/2017 at 11:24 am
 • Leave a Reply