Huis en inrichting

5 redenen waarom ik dit huis niet ga missen

Yess! Zoals je wel al gelezen hebt gaan wij verhuizen ( ik schrijf dit op het moment dat wij nog in ons huidige huisje wonen). Tijd om afscheid te nemen van het huis waar wij als gezin het langst hebben gewoond. Wij verhuizen graag (haha) en moesten bij dit huis beloven hier 4 tot 5 jaren in te gaan wonen, dit beloofde wij onze ouders. In september wonen wij hier 5 jaartjes, dus missie volbracht. Tijd voor een nieuwe huis, een nieuwe start. 

 • De badkamer – Oh dit is toch wel een grote irritatiefactor bij ons thuis. Onze huidige badkamer is belachelijk klein en irritant ingedeeld. Voor de renovatie was het nog erger, haha! Toen kon je plassen, je handen wassen en douchen tegelijk. Wij hebben tijdens de renovatie de wc weg laten halen, maar nog steeds is het niet praktisch en nog steeds is alles nat als je gedoucht hebt. Onze nieuwe badkamer (MET BAD!) is een stuk ruimer.
 • De keuken – Ik ben dol op koken, maar als ik in dit huis kook kom ik altijd ruimte te kort. Wij hebben een klein aanrechtblad waar al standaard wat apparatuur op staat. Straks heb ik een mooie ruime keuken met een ruim aanrechtblad. BLIJ MEE!
 • Lawaai van de auto’s – Wij wonen aan een drukke weg waar continu auto’s rijden. als je in de tuin zit heb je dus eigenlijk geen rust. Sinds ik weet dat wij gaan verhuizen heb ik er ook echt last van, terwijl ik het eerder amper hoorde. Ons nieuwe huis zit ook aan een drukke weg, maar er zit nog een straat tussen. En achter het huis hebben wij alleen sportvelden, wat ik dan weer wel gezellig vind om te horen.
 • RUIMTE! – Haha als er mensen bij ons op visite komen zeggen ze altijd dat wij een ” schattig ” huisje hebben. Tja.. haha! Het huis is klein en wij hebben altijd gezegd dat het met 1 kindje wel te doen was. Vanaf dat Sofie geboren is lopen wij er al tegen aan dat het best klein is en dat wij ruimte te kort hebben.
 • Gehorigheid – Ons huidige huis is best gehorig en iedereen heeft wel eens ruzie of visite. Maar Ro en ik zijn beide mensen die heel erg gesteld zijn op onze rust ook wanneer wij zelf eens tegen elkaar aan het schreeuwen zijn hoeft niet iedereen dit te horen. Ons nieuwe huis is vrijstaand, maar de andere huizen zitten wel dicht op ons. Geen probleem toch zal je minder omgevingsgeluiden hebben.

Wij hebben hier prima gewoond en mooie herinneringen gemaakt samen en met onze buren. Het is tijd voor een nieuw begin met ons gezin.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

 • Reply Rosita

  Leuk om te lezen! Grappig, jij hebt de wc uit de badkamer gehaald. Wij hadden alleen beneden een wc en hebben een tweede in de badkamer laten plaatsen. Omdat ik een traplift heb, was een wc boven echt nodig haha. Veel plezier in jullie nieuwe huis!

  17/08/2017 at 7:43 am
 • Leave a Reply