Happy momlife

bed with cushions reflecting in mirror in bedroom
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

5 momenten waarop ik een spiegel gebruik

Hoeveel spiegels hebben jullie in huis? Ik heb er maar 3 maar ik vind ze wel allemaal hartstikke nuttig! Maar waarvoor gebruik je een spiegel nu eigenlijk? En vooral ook waarvoor gebruiken mijn kinderen tegenwoordig de spiegels hier in huis allemaal. Ik ga het jullie vertellen!

bed with cushions reflecting in mirror in bedroom

Dansen

Laat ik beginnen met mijn dochters die zich ontpoppen tot ware danseressen. In onze slaapkamer hebben wij een grote landelijke spiegel waar ze heerlijk voor kunnen staan dansen en dat doen ze maar al te graag. Sinds Sofie op dansles zit is het nog meer geworden. De dansjes van kinderen voor kinderen worden veelvoudig geoefend iedere dag. Ik vind het heerlijk om te zien, want ik was precies zo!

Onze outfits checken

Deze gebruik ik elke ochtend, even kijken hoe mijn uitgekozen outfit staat. Even checken of ik mijn werkkleding fatsoenlijk heb aangetrokken en ga zo maar door. Er was zelfs een tijd dat ik van iedere outfit die ik droeg een outfit foto maakte haha! Ook de meiden staan er regelmatig voor met hun prinsessenjurken, maar ook staat Sofie er tegenwoordig steeds vaker voor om haar geweldig gecombineerde outfits te bekijken. Ik houd er van!

Tanden Poetsen

Ook het tandenpoetsen gebeurt hier voor de spiegel, zo kunnen ze goed kijken waar ze gepoetst hebben en waar ze nog moeten poetsen. Dit is ook een tip die wij van onze tandarts kregen en daar luisteren wij natuurlijk naar. Ik zelf sta ook altijd voor de spiegel te poetsen.

Make-up doen

Iedere ochtend sta ik zelf ook voor spiegel om mijn make-up op te doen. De ene keer een complete look kuch, en de andere keer alleen wat bbcream in combinatie met wat mascara. De laatste tijd is het vaker het laatste aangezien ik dat voldoende make-up vind voor een werkdagje haha! Sofie heeft kinder make-up gevraagd aan Sinterklaas, ik denk dat Sofie straks ook met make-up voor mijn spiegel zit haha! Heerlijk toch. Naast make-up gebruikt het hele gezin de spiegel ook voor het doen van de haren. De meisjes doe ik meestal in de ochtenden, maar in het weekend laat ik ze zelf frutselen en oefenen met het vast maken van hun haren.

Duckface

En dan het allerlaatste, de duckface onmisbaar om te oefenen in je spiegel. Heb je wel eens gezien hoe het er bij jezelf uit ziet? Ik kan geen duckface, haha maar mijn meiden wel en dat ziet er hilarisch uit!

Facebook Comments

Share this post