Happy momlife

person holding three bath balls
Foto van Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

5 leuke dingen om te doen met je dochters

Hoe heerlijk is het om dochters te hebben en om daar lekker mee te tutten en te frutten. Mijn meiden vinden het heerlijk om samen bezig te zijn met knutselen, make-uppen of andere echte meiden dingen. Het zijn soms simpele dingen, maar we kunnen er met z’n tweetjes of drietjes zo lekker van genieten.

person holding three bath balls

1- Zelf zeep maken

Soof zei laatst zullen we zelf zeep maken? En ik vond het een goed idee! Online ging ik opzoek naar een webshop waar je alle spullen kunt kopen om vervolgens samen aan de slag te gaan. Online kunnen je alles vinden wat je nodig hebt en voor Soof haar slaapfeestje hebben wij al bedacht dat wij zelf glitterzeep gaan maken. Je kunt ook zelf bruisballen maken, Hoe leuk is dat? Nu hebben wij in onze huidige woning geen bad, maar hopelijk in een nieuwe woning wel. Dan lijkt het mij ook erg leuk om zelf bruisballen maken.

2- Een spa at home avondje

Als er iets is wat ze leuk vinden om te doen dan is het wel een spa avondje. Lekker douchen en een haarmasker op doen. Daarna lekker in de badjassen op bed met lekker hapjes en drankje, een leuk (meiden film) en een gezichtsmasker. Heerlijk om samen met de meisjes te doen. Oh en als de meiden een film mogen kiezen dan is het een Harry Potter film haha!

3- shoppen

Mijn meiden vinden het heerlijk om 1 op 1 iets met mij te doen. Vooral als het een dagje winkelen in de grote stad (Groningen) is. We gaan dan vaak lekker lunchen, shoppen en als er dan nog tijd en zin is lekker eten. Samen kleding uitzoeken voor de meisjes of voor mij en lekker struinen door de grote stad. Ik kan er zelf ook van genieten om dit met ze te doen. En door ze zelf kleding te laten zoeken.

4- Just dance

Jaa dit vinden wij zo leuk om samen te doen. Lekker gekke dansjes doen met Just dance, je kunt het op een game console doen. Maar je kunt ook op Youtube kijken naar just dance filmpjes. Lekker dansen en gek doen, wij kunnen er samen altijd heerlijk om lachen.

Samen koken of bakken

En als laatste is het altijd leuk om samen met de kinderen iets te bakken of te koken. Cupcakes of lekkere koekjes zijn altijd een groot succes. Een ander lekker toetje maken, daar kan ik mijn meiden ook altijd voor wakker maken. Tegenwoordig sleep ik de meiden ook steeds vaker mee de keuken in. Samen koken, zo leren ze nieuwe vaardigheden en kunnen we samen steeds meer lekkere gerechten maken.

Facebook Comments

Share this post