Happy momlife

Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

5 kleding items die voor mij onmisbaar zijn deze zomer

Yes de zomer is (bijna) begonnen. De temperaturen lopen eindelijk op en we kunnen de kasten weer induiken naar oude pareltjes en de winkels in duiken voor nieuwe pareltjes. Leuke jurkjes van hugo boss bijvoorbeeld, fijne sandalen of één van de vele andere items die net mogen ontbreken. Ik deel met jullie mijn lijstje met onmisbare items voor deze zomer in mijn kledingkast.

1// Spijkerjasje – Ik draag in de zomer eigenlijk geen jassen alleen spijkerjasjes. Afgelopen voorjaar kreeg ik een nieuwe van Only. Een heel fijne en ik kan weer jaren vooruit met dit jasje. Ideaal ! Ik vind ze altijd precies warm genoeg in de zomer op het strand bijvoorbeeld. Daarnaast is een spijkerjasje makkelijk te combineren. Het past goed bij een jurk, boven een Korte of lange broek en ook bij een rok kan het prima aan. Inmiddels heeft iedereen op Ro na een spijkerjasje.

2// Lange jurken – Toen ik jonger was, zo’n 15 jaren geleden had ik alleen maar korte jurken aan, maar tegenwoordig is dat verandert en draag ik alleen nog maar lange jurken of rokken. Ik vind het heerlijk met warm weer, het werkt namelijk heel verkoelend. Vooral jurken van een lichte stof zijn fijn om in de zomer aan te hebben. Dikke stoffen zorgen er juist weer voor dat je gaat zweten. Ook katoenen jurken zijn erg fijn om te dragen.

3// Sandalen – Wat ik echt onmisbaar vind zijn sandalen. Ik heb snel warme voeten in dichte schoenen en na een werkdag waarbij ik veiligheidsschoenen draag vind ik het heel fijn om luchtige schoenen aan te doen oftewel sandalen. Met sandalen kan ik ook vaak wel een langere tijd doen gelukkig waardoor ik vaak wel investeer in een goed paar van goede kwaliteit. Daarnaast heb ik ook altijd sandalen van iPanema, deze zijn heel handig voor op het strand bijvoorbeeld.

4// Grote hoed – Ook een grote hoed vind ik onmisbaar. Ik heb het snel warm en krijg dan hoofdpijn. Door een hoed of een pet te dragen heb ik hier veel minder last van. Ik heb ooit een hele goedkope gekocht, maar ooit wil ik nog een mooie kwaliteitshoed hebben. Maar alles op zijn tijd. Er zijn eerst andere prioriteiten.

5// Fietsbroekjes – En dan de absolute must have voor de zomer; fietsbroekjes! Ik heb ze nu een paar jaren aan en kan echt niet meer zonder. Ik heb ze onder mijn jurkjes en rokjes aan en heb hierdoor geen last meer van schurende benen. Ook toen ik dunner was vrouger had ik hier veel last van ik ga dus niet meer zonder fietsbroekjes de deur uit.

Wat mag bij jou niet ontbreken?

Facebook Comments

Share this post