Happy momlife

joyfromjoyce 5 jaar
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

5 jaar Joyfromjoyce + er gaan dingen veranderen

HOERAAAAAAAA! Vandaag is het 5 jaar geleden dat ik Joyfromjoyce.nl registreerde, nadat ik bij kwam van mijn burn-out  besloot ik mijn blog om te gooien en er een andere richting mee op te gaan. In eerste instantie wilde ik eigenlijk een happiness platform lanceren maar euh ik ben niet zo zweverig en ik word al snel misselijk van de coaching teksten en zoetsappige motiverende teksten dus nee dat ging hem niet worden. Ik ging eigenlijk gewoon verder waar ik gebleven was onder een andere naam. En wat heb ik mooie dingen mogen doen en meemaken sinds ik mijn naam heb verandert. Mijn blog groeide sneller en dankzij alle lieve lezers (en ook de minder lieve lezers) mag ik hele toffe dingen doen die wij anders waarschijnlijk niet gedaan hadden of kunnen doen.

Vandaag is het dus 5 jaar geleden dat ik begon en wat is er veel veranderd. Ik begon Joy From Joyce namelijk met één kind als pas getrouwde vrouw. Inmiddels zijn er twee meisjes bijgekomen en zijn wij 3 huizen verder haha! Veel mensen hebben mijn leven gepasseerd en ook nieuwe vriendschappen zijn ontstaan. Mooie reizen zijn gemaakt (London, Frankrijk, Westerbergen) en er staat nog zoveel leuks voor ons op de planning. Ook mag ik vaak mooie persoonlijke van mensen ontvangen. Ik ben niet de blogger die anderen in de spotlight zet met hun verhaal, maar waardeer het enorm dat mensen mij hun verhaal vertellen n.a.v. mijn blogpost.

Nog steeds geniet ik van het schrijven en delen van mijn verhaal. En ben ik mega dankbaar dat ik dit mag en kan doen. Ik ben echt niet de beste schrijfster en zal dat ook nooit worden, maar ik doe mijn best.

Maar er gaan ook dingen veranderen… 

De naam blijft het zelfde en de content deels ook, maar ik ga mij nog meer richten op datgene waar mijn passie ligt. Ik wil met Joyfromjoyce namelijk nog meer richten op feestjes, kinderfeestjes en feestdagen. Er komen echt nog wel persoonlijke blogs bij, maar ik wil mij meer richten op de Joy in het leven en niet alleen in ons leven. Ik wil tips delen hoe jij als moeder stressvrij een kinderfeestje kunt organiseren, hoe je een toffe sint avond organiseert en zo kan ik wel even door gaan. Ik heb een grote passie voor (kinder) feestjes en wil hier nu toch eindelijk wel eens wat mee gaan doen.

Wat kun je straks nog meer verwachten?

  • Traktatie tips
  • Tips/activiteiten voor kinderfeestjes
  • Tips en tricks voor het grote mensen feestje van je kinderen
  • Toffe verjaardag inspiratie voor volwassene
  • Kerst inspiratie
  • Sint inspiratie
  • Halloween inspiratie
  • en nog veel meer feest inspiratie, omdat het leven een feest is en je stiekem elke dag met confetti moet strooien!

Ook begin ik deze week weer met een cursus Nederlands om mijn teksten te verbeteren en ook ga ik nog bezig met een opleiding SEO en Evenement management. Ik heb doelen en door wat ik met mijn toekomst wil. Hiervoor wil ik een opleiding volgen en dit ga ik vanuit huis doen. En ik moet mijn rijbewijs gaan halen aangezien dit toch ook wel heel handig is als je wilt gaan doen wat ik wil gaan doen. (lekker onduidelijk nog hé).

WINWEEEK 

En dan nog iets leuks om jullie mijn volgers te bedanken. Want alle leuke dingen die ik mag en kan doen en het thuis zijn bij de kinderen kan ik alleen dankzij iedereen die mijn blog leest. En daarom heb ik een winweek of nou ja een win 14 dagen geregeld voor jullie. Met toffe leuke prijzen! Denk aan L.O.L. surprise, iets leuks van VTech, een Stokke Tripp Trapp en nog veel meer. Komende 14 dagen elke avond om 20:00 uur zal de winactie online staan op mij blog. Lees goed door wat je moet doen om kans te maken. Wil je niks missen? Like dan alvast mijn facebookpagina!

Bedankt lieve allemaal dat jullie mijn blog volgen en lezen. Dat jullie lief reageren en soms ook kritisch reageren. Op naar nog meer mooie blog jaren. 

Facebook Comments

Share this post