Comments (11)

Whoop whoop! Gefeliciteerd! En wat een leuke ideeën! Ik kan niet wachten tot de Blogs online komen! Op. Naar de volgende 5 jaar Joy!

Gefeliciteerd! Ik ben heel benieuwd waar je allemaal naar toe gaat met je blog! Ik volg je nog niet zo lang, maar ik vind je blog echt super om te lezen!

Klinkt goed, ik volg je al langer en zal dit blijven doen. Zeker leuk alles rondom feestjes.

In ieder geval gefeliciteerd en succes met alles!

Gefeliciteerd! En wat leuk! Goed ook dat je jezelf verder wil ontplooien.. vraagje; waar ga je die cursus nederlands doen? Mijn man zoekt namelijk ook een goede cursus nl om dezelfde redenen voor zijn werk..

Gefeliciteerd Joyce! Wat leuk dat je je nog meer gaat richten op dat wat echt jouw droom is, maar je ook blijft ontwikkelen met opleidingen. Maak er maar een mooi feestje van vandaag!

Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal, bedankt voor je leuke blogs!
Ik ben heel benieuwd welke plannen je voor de toekomst hebt, een beetje vaag inderdaad haha, maar we horen het wel!

Gefeliciteerd met je 5 jarig jubileum! Ik volg je nog maar kort maar ben benieuwd naar alles wat je blog nog gaat brengen! Liefs Joyce (instagram volger)

5 jaar, gefeliciteerd met je blog verjaardag!

Gefeliciteerd met je jubileum. Ik ben altijd onder de indruk van jouw kinderverjaardagen en -feestjes, dus goed idee om daar meer mee te gaan doen!

Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Ik ben benieuwd naar de nieuwe ideeën. Veel plezier met de voorbereidingen!

Gefelicitaaaaart!! En ik ben heel benieuwd naar je blogs over kinderfeestjes. Dochter wordt in februari 7 dus kom maar op met ideeeen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP