Happy momlife

Foto van Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

5 dingen die mijn leven makkelijker maken

Oh jongens het leven met 3 kinderen, een baan buiten de deur, mijn blog en alle andere bezigheden is niet altijd even makkelijk. Ik heb daarom 5 items verzamelt die er voor mij voor zorgen dat het leven een stuk makkelijker is. Ik heb ze hieronder voor je verzamelt.

booth branding business buy

1// Boodschappen bestellen – Eén van de luxe dingen die ik ons met grote regelmaat gun is het bestellen van de boodschappen. Ik kan gemakkelijk online bestellen en alles krijg ik thuis bezorgd of wij halen het op via een pick-up point. Ik bedenk een weekmenu, gooi alles in mijn mandje en klaar. Ik zou het natuurlijk nog luxer kunnen maken door kant en klaar maaltijden te kopen of een Maaltijdservice te laten komen, maar daarvoor vind ik koken zelf heel erg leuk. Ideaal voor drukke dagen, wanneer je geen tijd hebt om te koken of voor als je ziek bent, in quarantaine zit, pas bevallen bent of bedenk het maar! Iedereen kan af en toe wel eens wat gemak gebruiken.

2// De Slowcooker – Ik heb nu zo’n 7 jaren een slowcooker in huis en dat is voor mij ook echt gemak. Ik doe in de ochtenden het eten er in en als ik terug kom van mijn werk is het avondeten klaar. Ideaal! Helemaal op werkdagen vind ik dit echt een uitkomst.

3// Video deurbel – Wij hebben nu een jaar een videodeurbel hangen en dat is toch handig! Ik kan altijd zien wanneer er iemand in de buurt van onze voordeur is geweest, ik kan zien weer er aangebeld heeft en als ik niet thuis ben kan ik tegen de pakketbezorger zeggen waar hij het pakketje mag neerzetten. Ik houdt van dit soort technische dingen!

4// Mijn planner. – Wij zijn een groot gezin en iedereen heeft zijn/haar activiteiten. Dit moet ik goed bijhouden anders kan het maar zo zijn dat ik dingen vergeet, iemand ergens niet op tijd etc. Ik heb echte familie planners gehad, maar uiteindelijk heb ik het meeste aan een planner met heel veel lijntjes haha!

5// Een grote koelkast – Nog even over dat grote gezin, ze eten ook nog eens heel veel. Ik vind onze grote koelkast echt onmisbaar. Er moeten veel spullen koud bewaard worden voor een hele week. Ik ga het liefst namelijk niet iedere dag naar de winkel. Ook de vriezer moet groot zijn, al vind ik dit nog weel een dingetje bij onze huidige vrieskast. Naja, het werkt en er is op zich ruimte genoeg.

In de toekomst willen wij heel graag een schoonmaakster, omdat ik dit echt verschrikkelijk vind om te doen en wij ons zelf dat willen gunnen over een paar jaren. Nu nog maar even zelf doen dus.

Facebook Comments

Share this post