Fashion

4x leuke tops van action

1 á 2 keer per maand doe ik een rondje door de Action. Rond snuffelen naar leuke items voor in huis, handige items voor de kids of interessante dingen. Een tijdje terug maakte ik kennis met de kleding van de action en ik kan je vertellen dat ik fan ben! 

Kleding hoeft voor mij niet duur te zijn, ik hecht er eerlijk is eerlijk niet zoveel waarde aan. Ik vind het leuk om er leuk bij te lopen, maar dit moet wel betaalbaar blijven. Bij de action ontdekte ik shirts voor maar  €3,99! Onwijs betaalbaar dus, maar is de kwaliteit wel goed?

Ik probeerde het eerst met 1 shirt. Ik heb hem inmiddels een paar keer aangehad en hij is dus al een aantal keer in de wasmachine geweest. En de kwaliteit? Nog steeds hartstikke goed! Wel heb ik het idee dat ze iets kleiner zijn geworden. Nu is dat niet zo erg, want ik had bewust al een maat groter meegenomen. Met nog een paar shirts kan ik weer een tijdje vooruit.

De prints wisselen regelmatig waardoor er voldoende variatie is. Naast shirts met een print hebben ze ook een basic lijn, shirts in allerlei kleuren. Verkopen ze broeken en jurken. Mocht het nodig zijn dan kun je een complete garderobe bij de action aanschaffen.

De tops:

action 1 action 4
action 2

Was jij al bekend met de kleding items? En wat vind jij van de kwaliteit? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

10 Comments

 • Reply Marisca| Mamablogegr

  Ja, ik kende ze en ben ook fan! Ik heb de gestreepte ook met ‘Today is the day’ en ook deze blijft mooi in de was.

  21/04/2016 at 2:07 pm
 • Reply linda

  Toevallig laatst het eerste gestreepte shirt voor een DIY gekocht 🙂
  Helaas belandde hij bij donkere was in het wasmachine… oeps.

  Dat shirt met Today is erg leuk!

  21/04/2016 at 3:08 pm
 • Reply Jessica

  Wat een gave shirts! Echt super leuk. Ik vind 20 euro vaak echt al teveel om voor een stukje stof te betalen, dus dit is echt ideaal! Ik ga eens neuzen bij de action dit weekend.

  21/04/2016 at 3:52 pm
 • Reply Dita

  Super leuk! Toevallig ga ik maandag even langs de Action.

  21/04/2016 at 5:11 pm
 • Reply MetMirjam

  Staat je leuk! Ik vind het ook altijd zo zonde van mijn geld om dure kleding te kopen. Liever meer voor minder! 😉

  21/04/2016 at 7:00 pm
 • Reply Simone

  De twee middelste wil ik ook graag. Zag ze van de week liggen, maar niet in mijn maat.. Dus misschien volgende week weer eens kijken.

  21/04/2016 at 7:30 pm
 • Reply Lilian

  De laatste outfit staat je heel erg goed! Ik heb ook een aantal items van de Action, toch vind ik de kwaliteit wel iets minder maar voor basic kledingstukken is het zeker een handige winkel!

  21/04/2016 at 7:39 pm
 • Reply Marushi

  Dat shirt met die veertjes vind ik het leukst! -x-

  21/04/2016 at 8:30 pm
 • Reply Simone

  Ik heb toevallig maandag die met die veren erop gekocht. Vond ik wel een tof printje. Ik moet hem nog passen, ben benieuwd naar de kwaliteit.

  21/04/2016 at 9:01 pm
 • Reply Sonja

  No way! Waarom vind ik nou nooit dit soort dingen bij de action! moet er maar gauw weer eens heen en iets voor MEZELF shoppen in plaats van voor de twins 😉

  24/04/2016 at 10:54 pm
 • Leave a Reply