Persoonlijk

4 jaren getrouwd!

28 juni 2013 is de dag waarop ik 4 jaren geleden Robert JA! zei. Vier jaren geleden alweer en wat is er de afgelopen vier jaren veel verandert.  28 juni 2013 was een dag om nooit te vergeten. Een paar dagen na de bruiloft schreef ik een blog over onze bruiloft en dit jaar leek het mijn leuk om er een re-blog van te maken inclusief foto’s van onze dag. 

Om kwart voor 8 ging de wekker en om half 9 zat ik klaar voor de kapster, die bij mij thuis mijn haren zou doen en dat van mijn moeder. Ondertussen gingen Robert en Aron alvast naar zijn ouders toe. De ochtend vloog voorbij haar en make-up werden gedaan en even later vertrok ik naar boven om samen met mijn moeder mijn jurk aan te doen. Ik wilde namelijk dat mijn moeder de eerste was die mijn jurk zou zien en tevens mijn jurk zou dicht maken. Daarna mocht ik nog 1,5 uur wachten op onze slaap kamer aangezien het huis vol liep en Robert als eerste mij mocht gaan bewonderen, dit vond ik wel leuk haha! Ik nam mijn telefoon en mijn e-reader mee naar boven, maar was bloednerveus dus er kwam niks van terecht haha.

De tijd tikte snel weg gelukkig! Om 13:00 kwam hij me ophalen, samen met Aron. Dat moment was betoverend, onbeschrijfelijk!  Ik kan gewoon niet zeggen wat ik op dat moment voelde. Het was magisch. Aron vond het iets minder magisch en was nogal onder de indruk van alles. Best logisch. Meteen daarna vertrokken wij met z’n drietjes richting de eerste foto locatie. We hadden echt geluk met het weer en konden overal foto’s maken. Na een uurtje kwamen de daggasten erbij en hebben we samen foto’s gemaakt. Alles liep zo soepeltjes echt fijn!

Daarna was het tijd voor het gemeentehuis, tijd om ons jawoord te geven. Het plein stond vol, vol met genodigden en nieuwsgierigen heel leuk! Ik werd weggegeven  door mijn vader, iets wat ik graag wilde en niet verwacht had. Mijn vader kreeg zoals altijd iedereen aan het huilen, een laatste kus en het was goed.  Mijn vader besloot dit overigens op het laatste moment dus het was voor mij en voor iedereen een verassing. De ceremonie begon en werd afgewisseld met een lach en een traan en een hoop humor om twee peuters die letterlijk over de grond rolden haha. Onze ambtenaar zette ons eventjes voor het blok haha! We kregen namelijk allebei een trouwgelofte in onze handen gedrukt, iets wat ik wel wilde doen maar Robert niet zo zeer. Maar toen het moest was het prima, het waren woorden die klopte en die ons beide een traantje lieten weg pinken. Tijdens de ceremonie waren er veel mooie momenten, ik beschrijf alles beknopt omdat ik het persoonlijk vind wat er allemaal gezegd is. Het was in ieder geval mooi en ik ben blij dat ik het op film heb om terug te kijken/luisteren.

Na de ceremonie mochten wij op het balkon staan van het gemeentehuis in Veendam, hier had ik echt mijn momentje van het “prinses voor een dag” verhaal. Daarna liepen we door een haag van bubbels. Na de ceremonie gingen we nog even een aantal foto’s maken en daarna was het tijd voor FEEST!

We hadden een heerlijke bbq, met daarop gevolgd een super feest! We kregen een mooie speech van onze ceremoniemeester en een fotopresentatie van ons als kleintjes tot en met nu. Daarna barste het feest los. Op een gegeven moment kregen we nog een lied geschreven door vrienden van onze ouders. Heel mooi en bijzonder!

Het einde van de avond sloten we af met een traan, het nummer nothing else matters  werd gedraaid en de vriendengroep brak even emotioneel. Het gemis op dat moment was groot, en we hebben een vriend van ons herdacht. Wat had ik hem er graag bij gehad. Daarna dronken we nog een aantal drankjes en was het tijd om de tent letterlijk en figuurlijk te sluiten. Het feest was een groot succes en er zijn ontzettend veel leuke moment geweest.

Ik heb genoten van onze dag, ik heb genoten van de liefde en alles wat er om ons heen gebeurde. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Saskia

  Leuk! Van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal 🙂 Genoten van de foto’s

  28/06/2017 at 4:15 pm
 • Reply Jodi - liefthuis

  Heerlijk even terug te kijken Magische dag

  28/06/2017 at 6:36 pm
 • Reply Kim

  Trouwen met je kleine erbij lijkt mij zo bijzonder. Gefeliciteerd met jullie vier jaar. <3

  28/06/2017 at 9:11 pm
 • Reply Rianca

  Gefeliciteerd! Kan me nog zo goed herinneren dat je ging trouwen. Ben dus al heel lang een stille meelezer. 😉

  28/06/2017 at 9:38 pm
 • Leave a Reply