Comments (8)

Amber had graag willen ruilen. Schaatsen op straat lijkt haar geweldig en een extra week vakantie ook. Hoe graag ze ook naar school gaat. Maar hier in het westen was het gewoon warm, nat en grijs. Ergens ook niet zo erg hoor.

Wat een dikke foto zeg, van die basketball ring. Bizar, we zitten hier het midden met 6 graden en regen. Zo maf dat het qua temperatuur betreft zo kan verschillen in dat kleine landje he.

Heerlijk toch als je kind zo graag naar school gaat!
Hier geen ijs op de weg, had ik best een keer mee willen maken.

Haha de foto komt van een site waar je gratis foto’s van mag gebruiken. Maar vanochtend tijdens onze wandeling zagen wij dikke lagen ijs op de auto’s liggen.

Ja absoluut vind ik heel fijn om te horen 🙂

Gelukkig bij ons niks aan de hand (schiphol). Wel leuk zo te weten te komen dat Aron heel graag naar school gaat en het er heel erg naar zijn zin heeft. Geniet nog van de extra vakantie en van het aankomende weekend

Ja, zo gaaf! Ik zag allemaal filmpjes voorbij komen van het schaatsplezier op straat! Dat is nog eens wat anders dan op slootjes enzo. Ik vind het jammer, hier in Zuid-Holland regent het alleen maar. Ik hou zo onwijs van schaatsen, ik had het best leuk gevonden.

Gekke situatie joh. Ik had het eigenlijk best leuk gevonden om mee te maken, dat schaatsen op straat. Inderdaad een leuke herinnering voor later.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP