Aron Persoonlijk

3 dagen ijsvrij

Hoi en welkom in een stukje van Noord-Nederland. Wij hebben hier namelijk al drie dagen ijsvrij. Drie dagen! Eigenlijk kun je wel zeggen dat wij een extra weekje kerstvakantie hebben, want morgen is Aron standaard vrij. Maar ijsvrij is dat nou leuk na zo’n vakantie? Volgens Aron niet, want hij gaat liever naar school. 

IJsvrij is leuk!

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet rauwig ben van een extra weekje vakantie. Toen Aron maandag wel naar school moest merkte ik namelijk dat hij nog best moe was van de feestdagen. En zijn eerst zwemles natuurlijk. Vanaf het moment dat wij wisten dat Aron vrij was klikten wij de wekker uit. Daag! Wij gaan lekker uit slapen. Robert zijn colleges vielen namelijk ook uit en ik werk natuurlijk vanuit huis. Lekker uitslapen en dat deden wij ook. Sofie sliep tot half 8 en kreeg dan een flesje, vaak dutte ze dan nog even in. En Aron? Die werd elke ochtend rond kwart over 8/half 9 wakker. Heerlijk toch?

Straat schaatsen

Op veel plekken hier in de omgeving kan (of inmiddels kon) je straat schaatsen. De wegen waren zo glad dat iedereen zijn schaatsen onder bond en de wegen of ging. Helaas wonen wij niet echt in een wijk, maar meer langs de hoofdwegen en hier konden wij dus niet straat schaatsen. Ook niet erg haha! Want wij konden op een normale, veilige manier wel het centrum bereiken om een boodschap te doen. Echter hebben wij net wel een wandeling gemaakt en gemerkt dat je daadwerkelijk over de straten kunt schaatsen. Een leuke herinnering voor later dus.

Weer naar school

Als het goed is starten de scholen morgen weer. Helaas voor Aron mag hij dus pas maandag weer heen. Alle groep 1 leerlingen zijn elke vrijdag vrij dus hij moet het nog even met mij doen haha! Maar maandag kan hij hoe dan ook naar school. En of hij daar zin in heeft? Zeker weten!

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

8 Comments

 • Reply Marijke

  Amber had graag willen ruilen. Schaatsen op straat lijkt haar geweldig en een extra week vakantie ook. Hoe graag ze ook naar school gaat. Maar hier in het westen was het gewoon warm, nat en grijs. Ergens ook niet zo erg hoor.

  07/01/2016 at 2:11 pm
 • Reply Zus ziet

  Wat een dikke foto zeg, van die basketball ring. Bizar, we zitten hier het midden met 6 graden en regen. Zo maf dat het qua temperatuur betreft zo kan verschillen in dat kleine landje he.

  07/01/2016 at 2:35 pm
  • Reply Joyce

   Haha de foto komt van een site waar je gratis foto’s van mag gebruiken. Maar vanochtend tijdens onze wandeling zagen wij dikke lagen ijs op de auto’s liggen.

   07/01/2016 at 2:36 pm
 • Reply Liess

  Heerlijk toch als je kind zo graag naar school gaat!
  Hier geen ijs op de weg, had ik best een keer mee willen maken.

  07/01/2016 at 2:36 pm
  • Reply Joyce

   Ja absoluut vind ik heel fijn om te horen 🙂

   07/01/2016 at 3:13 pm
 • Reply jessica

  Gelukkig bij ons niks aan de hand (schiphol). Wel leuk zo te weten te komen dat Aron heel graag naar school gaat en het er heel erg naar zijn zin heeft. Geniet nog van de extra vakantie en van het aankomende weekend

  07/01/2016 at 3:15 pm
 • Reply Iris

  Ja, zo gaaf! Ik zag allemaal filmpjes voorbij komen van het schaatsplezier op straat! Dat is nog eens wat anders dan op slootjes enzo. Ik vind het jammer, hier in Zuid-Holland regent het alleen maar. Ik hou zo onwijs van schaatsen, ik had het best leuk gevonden.

  07/01/2016 at 3:55 pm
 • Reply Daniëlle

  Gekke situatie joh. Ik had het eigenlijk best leuk gevonden om mee te maken, dat schaatsen op straat. Inderdaad een leuke herinnering voor later.

  07/01/2016 at 7:38 pm
 • Leave a Reply