sponsored stories

3 cadeautips voor jouw man of vriend

Het is weer zo ver, jouw vriend is bijna jarig en het moment dat er weer een cadeau gehaald moet worden komt steeds dichter bij. Altijd lastig; een cadeau verzinnen. Vaak zijn mannen zeer praktisch ingesteld en komen niet verder dan saaie cadeaus, zoals nieuwe T-shirts of nog erger nieuw ondergoed of nieuwe sokken. Deze cadeaus zijn behoorlijk saai. Dan nog kun jij er een creatieve draai aan geven. Hieronder een aantal tips voor het leuk en vooral persoonlijk maken van een ‘praktisch’ cadeau.

  1. Het praktische geschenk persoonlijk maken

Wanneer jouw vriend vraagt naar bijvoorbeeld kleding of een lekker drankje, kun je je helemaal uitleven. Hoewel de vraag erg saai is, kun je er iets leuks van maken. Door bijvoorbeeld een T-shirt te bestellen met een persoonlijke bedrukking, kun je een saai cadeau omtoveren tot een leuk persoonlijk geschenk. Tevens zijn dranken, glazen, gadgets, noem het maar op allemaal te customizen. Op deze manier maakt het niet zo veel uit wat hij vraagt, je kunt altijd een persoonlijke touch aan het cadeau meegeven.

  1. Een goed boek of tijdschrift

Een goede manier om te laten blijken dat jij jouw vriend goed kent is een goed boek of tijdschrift als geschenk doen. Met name zijn boeken de laatste tijd erg populair geworden. Houdt hij van sport dan is er zeker wel een goed boek of biografie te vinden wat hij verzekerd erg leuk gaat vinden. Ook kan een tijdschrift erg leuk zijn. Als jouw vriend ergens helemaal gek op is, kun je in deze interesse een leuk tijdschrift abonnement cadeau doen. Als je er zelf niet helemaal uit komt, kun je altijd nog een boekenbon cadeau doen. Dit is echter niet heel erg origineel.

  1. Samen op pad

Wat ook altijd erg leuk is, is het cadeau doen van een uitje. Natuurlijk is het leuk om zelf ook mee te gaan, maar je zou ook iets voor hem met zijn vrienden kunnen organiseren. Het is natuurlijk leuker om zelf iets te gaan doen met hem. Hierbij is het wel belangrijk dat je je eigen interesses even aan de kant zet, zodat het echt een dag voor hem wordt. Je hoeft natuurlijk niet meteen mee naar een bierbrouwerij als je dit helemaal niks vind, maar een activiteit dat beetje binnen zijn interesses ligt is wel belangrijk.

Eigenlijk maakt het niet zo heel veel uit wat je koopt of organiseert. Het is altijd leuk wanneer iemand een beetje moeite doet voor een cadeau. Dit wordt namelijk altijd wel gewaardeerd.

Gelukkig heb ik nog even (tot juni) om er over na te denken. Haha! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply