Happy momlife

logo-Bloghop-voor-Instagram
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

25 jaar VTech Bloghop | Win VTech Baby Spiegel Speelpaneel

Als je mij vraagt welk speelgoedmerk favoriet is dan kan ik vol overtuiging zeggen dat dit VTech is. Op dit moment viert VTech zijn 25ste verjaardag! Hoera! Toen ik een baby/dreumes was bestond VTech dus al. Om hun verjaardag te vieren maak je 25 dagen lang bij 25 verschillende bloggers kans op toffe VTech prijzen door de Bloghop die ze georganiseerd hebben. Ook wij mogen mee doen aan deze toffe bloghop en ontvingen hiervoor de VTech Baby spiegel Speelpaneel.

Zoals ik al aangaf kun je 25 dagen lang prijzen winnen. Gisteren kwam de winactie bij blogvriendinnetje Cassandra van momambition online en ik kan je verklappen dat het zeker de moeite waard is om bij haar mee te doen. En morgen zal er op de blog thuisleven een nieuwe winactie online staan met een super toffe prijs. Wil je nog meer winactie voorbij zien komen hou dan ook de social media kanalen van VTech in de gaten ze delen daar elke dag welke winactie er online is gekomen. (facebook & instagram).

Baby spiegel speelpaneel 

Wij ontvingen voor Fleur een tof item namelijk, Baby spiegel speelpaneel. Dit items is officieel vanaf 3 maanden te gebruiken, maar wij zijn dat Fleur met haar 2 maanden er ook al op begint te reageren. Ze kan er lang naar kijken en kreetjes maken wanneer de geluidjes weer aan moeten. Gelukkig heeft ze een broer en zus die haar graag entertainen en hem elke keer weer opnieuw aanzetten. Met het spiegelpaneel kun je verstoppertje spelen met de dieren uit de jungle. Druk op de knipperende ster en zie de aap en leeuw op een magische manier tevoorschijn komen in de spiegel. De spiegel maakt grappige geluiden en er zitten vrolijke liedjes in. Door de vlinder te bewegen of aan de ster te trekken activeer je de geluid. Je kunt hem heel makkelijk bevestigen aan de rand van de box of je legt hem gewoon op de grond. De spiegel is leuk voor de ontwikkeling van je kleintje. Ze zien zichzelf en naarmate ze ouder worden gaan ze zichzelf steeds meer herkennen. Er zitten 10 melodietjes op en 3 gezongen liedjes daarnaast kun je het geluid harder en zachter zetten (2 standen) en schakelt hij zichzelf automatisch uit. Het product is zoals wij wel gewend zijn van VTech mooi stevig en absoluut het geld waard. VTech producten vinden wij altijd een groot succes en blijven ook goed. Ik heb nog items van Aron die inmiddels 7 jaren oud zijn en nog werken. Het spiegel speelpaneel kost €19,99 en is te gebruiken vanaf 3 maanden. Ik las online wat reviews dat mensen hem niet goed aan de box konden bevestigen en dat probleem had ik eerst ook, dat ie zomaar los liet. Dit lag niet aan het product, maar aan mij ik had hem namelijk niet goed bevestigd. Het bevestigingssysteem werkt heel goed en als ie vast zit valt ie er niet zomaar vanaf en is ie geheel veilig.

WINNEN!

Om te vieren dat VTech 25 jaar is mag ik één Spiegel Speelpaneel weggeven. Als je kans wilt maken op dit leuke speelgoed item en hem in huis wilt hebben voor Sinterklaas moet je een reactie achterlaten op het facebookbericht van de winactie of onder dit blogbericht. Vertel daarbij voor wie jij hem zou willen winnen, een leuke felicitatie voor VTech of een andere leuke reactie.

De winactie loopt t/m 15 november 12:00 uur, kijk voor alle winactie voorwaarden even hier

Gefeliciteerd VTech! 

Facebook Comments

Share this post