Baby speelgoed Persoonlijk Review Winnen

25 jaar VTech Bloghop | Win VTech Baby Spiegel Speelpaneel

Als je mij vraagt welk speelgoedmerk favoriet is dan kan ik vol overtuiging zeggen dat dit VTech is. Op dit moment viert VTech zijn 25ste verjaardag! Hoera! Toen ik een baby/dreumes was bestond VTech dus al. Om hun verjaardag te vieren maak je 25 dagen lang bij 25 verschillende bloggers kans op toffe VTech prijzen door de Bloghop die ze georganiseerd hebben. Ook wij mogen mee doen aan deze toffe bloghop en ontvingen hiervoor de VTech Baby spiegel Speelpaneel.

Zoals ik al aangaf kun je 25 dagen lang prijzen winnen. Gisteren kwam de winactie bij blogvriendinnetje Cassandra van momambition online en ik kan je verklappen dat het zeker de moeite waard is om bij haar mee te doen. En morgen zal er op de blog thuisleven een nieuwe winactie online staan met een super toffe prijs. Wil je nog meer winactie voorbij zien komen hou dan ook de social media kanalen van VTech in de gaten ze delen daar elke dag welke winactie er online is gekomen. (facebook & instagram).

Baby spiegel speelpaneel 

Wij ontvingen voor Fleur een tof item namelijk, Baby spiegel speelpaneel. Dit items is officieel vanaf 3 maanden te gebruiken, maar wij zijn dat Fleur met haar 2 maanden er ook al op begint te reageren. Ze kan er lang naar kijken en kreetjes maken wanneer de geluidjes weer aan moeten. Gelukkig heeft ze een broer en zus die haar graag entertainen en hem elke keer weer opnieuw aanzetten. Met het spiegelpaneel kun je verstoppertje spelen met de dieren uit de jungle. Druk op de knipperende ster en zie de aap en leeuw op een magische manier tevoorschijn komen in de spiegel. De spiegel maakt grappige geluiden en er zitten vrolijke liedjes in. Door de vlinder te bewegen of aan de ster te trekken activeer je de geluid. Je kunt hem heel makkelijk bevestigen aan de rand van de box of je legt hem gewoon op de grond. De spiegel is leuk voor de ontwikkeling van je kleintje. Ze zien zichzelf en naarmate ze ouder worden gaan ze zichzelf steeds meer herkennen. Er zitten 10 melodietjes op en 3 gezongen liedjes daarnaast kun je het geluid harder en zachter zetten (2 standen) en schakelt hij zichzelf automatisch uit. Het product is zoals wij wel gewend zijn van VTech mooi stevig en absoluut het geld waard. VTech producten vinden wij altijd een groot succes en blijven ook goed. Ik heb nog items van Aron die inmiddels 7 jaren oud zijn en nog werken. Het spiegel speelpaneel kost €19,99 en is te gebruiken vanaf 3 maanden. Ik las online wat reviews dat mensen hem niet goed aan de box konden bevestigen en dat probleem had ik eerst ook, dat ie zomaar los liet. Dit lag niet aan het product, maar aan mij ik had hem namelijk niet goed bevestigd. Het bevestigingssysteem werkt heel goed en als ie vast zit valt ie er niet zomaar vanaf en is ie geheel veilig.

WINNEN!

Om te vieren dat VTech 25 jaar is mag ik één Spiegel Speelpaneel weggeven. Als je kans wilt maken op dit leuke speelgoed item en hem in huis wilt hebben voor Sinterklaas moet je een reactie achterlaten op het facebookbericht van de winactie of onder dit blogbericht. Vertel daarbij voor wie jij hem zou willen winnen, een leuke felicitatie voor VTech of een andere leuke reactie.

De winactie loopt t/m 15 november 12:00 uur, kijk voor alle winactie voorwaarden even hier

Gefeliciteerd VTech! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

48 Comments

 • Reply Liline Erdmann-van Steenbeek

  Deze zou gaaf zijn voor mijn zoonthe! Ik doe dus graag mee!

  09/11/2017 at 7:07 am
 • Reply Marange

  Ahhh zo schattig!! Ik zou het graag willen winnen voor mijn neefje. Het aller leukste lieve baby. Pas geboren dus hij moet de hele wereld ontdekken.

  09/11/2017 at 7:09 am
 • Reply Jamey

  Gefeliciteerd VTech! Ik doe heel graag mee want ben nu in verwachting van ons meisje. Nog een paar weken! Dit leuke speeltje komt Dus perfect uit!

  09/11/2017 at 7:10 am
 • Reply Linda Raaijmakers

  Hartelijk gefeliciteerd Vtech! Ik zou deze spiegel graag willen winnen voor ons neefje die in februari geboren gaat worden 😀

  09/11/2017 at 7:14 am
 • Reply Kim

  Lieve Joyce & V-tech,

  Mijn mama schrijft dit even voor mij
  Want daarvoor ben ik nog echt te klein
  In mama’s buik zit mijn babybroertje
  En ik zou heel graag voor hem willen winnen
  Hij vindt deze Spiegel Speelpaneel vast te gek
  En ik zet hem maar al te graag aan voor hem
  Worden papa en mama ook blij van

  Ik hoop dat jullie aan mij denken!

  Liefs van Noud

  Ojaaaaa, Hieperdepiep Hoeraaaaaa voor V-Tech!

  09/11/2017 at 7:16 am
 • Reply Marieke Flikweert

  Hiep Hiep Hoera voor VTECH en hopelijk nog vele jaren met zulk mooi en leerzaam speelgoed!
  Ik doe heel graag mee voor het aankomende kleintje van mijn zus. #nogvierweken

  09/11/2017 at 7:30 am
 • Reply Cindy

  Aah gun het me zusje ze is zwanger van haar 1e kindje zou echt te gek zijn!
  Tantes trots

  09/11/2017 at 7:41 am
 • Reply Janine tuinstra

  Leuk!! Zou ik wel willen winnen voor onze dochter van 5 maand.

  09/11/2017 at 9:37 am
 • Reply Priscilla Rengers noevers

  Zou de spiegel graag winnen voor onze zoon Mees. Hij vind het zo leuk om zichzelf (al heeft hij geen idee dat hij het is) te zien.

  09/11/2017 at 9:42 am
 • Reply trotsemafati

  Van harte gefeliciteerd VTech!! Inderdaad een super speelgoed merk en favoriete zoveel bij kleine en groote kinderen.
  Ik doe graag mee voor mijn engeltje van 6 maanden.

  09/11/2017 at 9:52 am
 • Reply Iris

  Wat is deze leuk zeg! Ik zou hem graag willen winnen voor mijn beste vriendin die in januari haar eerste kindje verwacht en uitgerekend is op mijn verjaardag 🙂

  09/11/2017 at 9:55 am
 • Reply Meryll

  Ik doe graag mee voor onze kleine meid die nu 2 weken oud is. Ik vind Vtech speelgoed echt verschrikkelijk lelijk haha maar alles voor de kindjes! Die blijken er toch altijd weer dol op te zijn.

  09/11/2017 at 9:57 am
 • Reply melissa

  Leuk om cadeau te doen aan mijn schoonzus die hun eerste meisje in februari verwachten. ze hebben (nog) geen babyspullen aangezien ze alle babyspullen al weggedaan hadden. ik zou haar hier heel graag mee verrassen omdat ik zelf wel v-tech fan ben!

  09/11/2017 at 9:58 am
 • Reply Sofie V.

  Mijn zoontje is helemaal fan van het VTech speelgoed, maar van dit speeltje had ik nog niet gehoord, hij is dan ook al een flinke peuter. Momenteel ben ik wel zwanger van een 2e kindje en wil dit dan ook graag voor hem/haar winnen. Hopelijk is hij/zij even enthousiast over de VTech speeltjes!
  Leuke actie trouwens!

  09/11/2017 at 10:23 am
 • Reply Liesbeth

  Wwwwooowww! Dit zou een supercadeau voor ons zoontje zijn! Kan hij lekker mee spelen in de box!

  09/11/2017 at 12:37 pm
 • Reply grietje van der meer

  ik doe graag mee voor mijn broer en schoonzus.
  zei verwachten elk moment hun eerste wondertje
  Dit zou prachtig zijn voor de kleine

  09/11/2017 at 1:10 pm
 • Reply Claudia Diependaal

  Van ❤❤ V-TECH. Nog vele jaren. Ik doe mee voor onze kleindochter Cailey ze is 18 augustus geboren!

  09/11/2017 at 2:18 pm
 • Reply Goele H

  Ik doe erg graag mee voor ons 3de kindje dat op komst is. Lijkt me erg leuk.

  09/11/2017 at 2:32 pm
 • Reply Evi Huys

  Ik denk dat mijn dochtertje dit erg leuk zou vinden. Ik doe graag mee voor haar.

  09/11/2017 at 2:33 pm
 • Reply Andy E

  Gefeliciteerd VTech! Jullie hebben echt geweldig speelgoed! Ik doe graag mee.

  09/11/2017 at 2:35 pm
 • Reply Linda

  Gefeliciteerd Vtech!! Bedankt voor al het leuke speelgoed dat je steeds weer uit brengt! Zoals dit toffe speelpaneel. Ik doe heel graag mee voor mijn lieve nichtje die begin december wordt verwacht, misschien wel op pakjesavond??

  09/11/2017 at 3:18 pm
 • Reply erika panjer

  Wauww voor mij in aankomst nichtje zou ik deze graag willen winnen wat een veilig gevoel voor de ouders en ik als tante heb dan een geweldig cadeau.

  09/11/2017 at 4:15 pm
 • Reply Erika van koert

  Heel leuk! Ik had hem ooit ook voor de Kids. Zou er nu graag een zwangere vriendin blij mee maken

  09/11/2017 at 9:37 pm
 • Reply Dieuwke

  Wat leuk. Ik zou hem willen winnen voor het zoontje van mijn beste vriendin. Dit zal hij vast geweldig vinden.

  09/11/2017 at 10:06 pm
 • Reply Marian B

  Mijn dochtertje groeit zo snel en is hier helaas alweer wat te oud voor. Maar ik ken wel een aantal mensen die ik hier mee zou kunnen verrassen, dus loot graag mee!

  10/11/2017 at 11:12 am
 • Reply Thomas Geurts

  Allereerst: van harte gefeliciteerd V-Tech!!!
  Ik zou de prijs graag winnen voor onze zoon Dex. Hij is nu 5 maanden en begint net zijn spiegelbeeld te ontdekken: hij is alleen vrij zwaar om de hele tijd voor de Spiegel te houden. 🙂

  10/11/2017 at 11:53 am
 • Reply sunny

  Dit zal leuk speelgoed zijn voor de tweeling Yael en Romee. Zij zijn nu 2 1/2 maand oud, en liggen samen gezellig in de box, houden dan soms elkaars handje vast, zo schattig. Wat zal het leuk zijn, als de dametjes in het spiegeltje hun eigen gezichtjes ontdekken !!

  10/11/2017 at 12:49 pm
 • Reply Lieke van Veen

  Wat leuk ik zou de spiegel graag winnen als kraamcadeau. Mijn moeder heeft een poetsplaats en die mensen hebben net een kindje gekregen, dus het zou een leuk cadeau zijn als ik dit win.

  10/11/2017 at 1:27 pm
 • Reply maris

  ja super leuk voor ons kleintje die we met kerst verwachten 🙂

  10/11/2017 at 3:12 pm
 • Reply Tamara

  Ja, voor mijn lieve neefje. Die zou dit vast heel leuk vinden 🙂

  10/11/2017 at 5:08 pm
 • Reply Jan

  V-tech proficiat jullie maken mijn dochtertje al enkele jaartjes blij !

  10/11/2017 at 6:43 pm
 • Reply Oma Will

  Al weer 25 jaar V-Tech, dat is lang. Daar wil ik V-Tech wel mee feliciteren!
  Dus Van harte gefeliciteerd en hopelijk nog vele jaren leuk speelgoed fabriceren.
  Mijn kleinkinderen hebben ook een speeltje van dit merk.
  Ik doe graag mee met deze winactie voor deze babyspiegel speelpaneel voor de allerkleinste.
  Om privéredenen heb ik geen Facebook meer, maar hoop mee te mogen loten.

  10/11/2017 at 6:53 pm
 • Reply Ditty Dirks

  Zo leuk om bij Pepijn in zijn box te hangen

  10/11/2017 at 9:07 pm
 • Reply eric meyers

  Proficiat ! 😉 Ik doe mee voor mijn nicht Liesbeth die onlangs bevallen is van een meisje!

  11/11/2017 at 8:16 am
 • Reply Nelly

  Gefeliciteerd jarige VTech. Ik wil dit graag winnen voor mijn kleinkind.

  11/11/2017 at 9:57 am
 • Reply Helena

  Onze kleine ( is onze 1e ) moet nog geboren worden maar wat een leuke spiegel voor straks als onze kleine man of meid er is. Ja ik doe graag mee 🙂

  11/11/2017 at 12:10 pm
 • Reply Vivian

  VTech heeft echt enorm leuke spullen! En dit spiegel paneel is er een van!
  Zou het leuk vinden voor onze meid. Denk dat ze het superleuk gaat vinden 🙂

  11/11/2017 at 11:16 pm
 • Reply Bep H

  wat een leuke actie, ik heb 4 weken geleden een kleinzoontje gekregen, dit lijkt mij erg leuk om als kadotje te geven

  12/11/2017 at 9:50 am
 • Reply Angelique

  Wat een prachtig cadeau voor mijn kleine diva van 3,5 maand
  Ieder prinsesje heeft een spiegel nodig

  12/11/2017 at 10:24 am
 • Reply Cheryl

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje

  12/11/2017 at 3:55 pm
 • Reply G.T.

  Leuke bloghop en winactie! (Dat het je toch allemaal lukt om dit soort dingen te doen…)
  Ik sla deze winactie over, wij zijn dit soort speelgoed al ontgroeid.

  12/11/2017 at 7:06 pm
 • Reply Daan

  Dit is leuk zeg! Ik zou het cadeau doen aan mijn zwangere nicht. Leuk om haar mee te verrassen tijdens de feestdagen.

  12/11/2017 at 7:39 pm
 • Reply Patricia de crom

  Dit zou een Supergaaf kraamcadeautje voor
  Mijn zusje Stephanie de crom zijn.ze moet vanmiddag naar het ziekenhuis voor inleiding van de bevalling

  14/11/2017 at 7:53 am
 • Reply Els De Backer

  Mogen Belgen ook meedoen met deze wedstrijd?

  14/11/2017 at 2:37 pm
 • Reply Lesley

  Leuk voor onze baby

  14/11/2017 at 4:21 pm
 • Reply Nancy van Heck

  Van harte gefeliciteerd Vtech ik zou dit graag voor mijn k9indje willen winnen die graag in een spiegel kijkt.

  14/11/2017 at 10:48 pm
 • Reply Aïde

  Gefeliciteerd Vtech heb al jaren plezier van jullie speelgoed. Deze spiegel zou ik graag geven aan dochter Jasmijn van mijn vriendin

  19/11/2017 at 8:17 am
  • Reply admin

   De winactie is al afgelopen helaas

   19/11/2017 at 9:34 am

  Leave a Reply