Happy momlife

photo2
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

2017 hoogtepunt: Van Sharon Janssens

Elke vrijdag geef ik het woord aan iemand die zijn/haar hoogtepunt uit het jaar 2017 deelt. Wat maakte voor hen het jaar tot een groot succes? Ze delen hun verhaal, hun hoogtepunt. Vandaag het woord aan Sharon Janssens van travel Eat Enjoy Repeat

In tegenstelling tot 2016, was 2017 een jaar met alleen maar ups. Toen ik in 2016 mijn job verloor was het even moeilijk maar ik vond al heel snel iets nieuw. Ook al kreeg ik in december al te horen dat ik mocht beginnen, toch moest ik nog tot maart 2017 wachten voor ik echt mocht starten. Ik werk nu als medical (copy) writer in een klein bedrijfje en het is alles wat ik er van verwacht had en meer. Wij maken presentaties, schrijven wetenschappelijk artikels, en sinds kort maken wij ook websites voor farma bedrijven. Tot hiertoe ben ik vooral betrokken geweest bij het laatste en heb hier al heel veel bijgeleerd op dat gebied. En ik wil hier ook veel meer in verder gaan: content writing, community management, het ligt mij wel. En dan vooral de combinatie met het wetenschappelijk zorgt ervoor dat dit echt een fantastische job is. En dat ik af en toe naar het buitenland mag is ook wel een pluspunt.

Meestal is onze grote reis elk jaar een hoogtepunt. En dit jaar was niet anders: we gingen naar Ijsland, wat al heel lang op mijn lijstje stond. Van die reis onthou ik een aantal dingen: voor de eerste keer kamperen is heel goed meegevallen dus zeker voor herhaling vatbaar, ik ben toch meer een mooiweerpersoon: regen had echt wel een negatief effect op mijn humeur, en we hebben echt wel heel lekker gegeten daar.

In juni begonnen mijn vriend en ik ook de zoektocht naar een eigen huisje. Dit vonden we al heel snel in Bonheiden, een dorp iets buiten Mechelen in België. In oktober zijn we dan ook eindelijk verhuisd en zoals bij elke verhuis is het de eerste dagen/weken vooral uit dozen leven. Maar nu begint alles op zijn pootjes terecht te komen. We zijn nu volop alles aan het inrichten. Waar we in ons huurappartement niets aan de muur hadden hangen, willen we daar nu echt werk van maken. Foto’s van onze reizen, leuke herinneringen met vrienden: het krijgt allemaal een mooi plekje. En nu heb ik ook eindelijk een tuintje: ik ga mij volledig uitleven volgend jaar met het aanplanten. Het is een heel leuk gevoel om nu iets te hebben dat echt van jou is (of toch binnen 20 jaar 😊 ). Nu kan ik zeggen: ik ga elke dag met plezier werken en ik kom elke avond thuis in ONS huisje.   

Ik ben heel erg benieuwd wat 2018 gaat brengen.

Volgende week het verhaal van Rianne die van jonge student naar grenzeloze onderneemster ging. 

Facebook Comments

Share this post