Happy momlife

2017-10-27 09.16.08
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

2017 hoogtepunt: Froukje beleefde meerdere hoogtepunten in 2017

Elke vrijdag geef ik het woord aan iemand die zijn/haar hoogtepunt uit het jaar 2017 deelt. Wat maakte voor hen het jaar tot een groot succes? Ze delen hun verhaal, hun hoogtepunt. Vandaag het woord aan Froukje mijn favoriete ex-collega, je kunt haar ook vinden op my360turn.

Mijn hoogte punt van dit jaar is niet in 1 moment te vangen. Het was een samenhang van acties die mij op dit moment gelukkiger maken dan dat ik in januari was!

Werk

In april kreeg ik te horen dat mijn baas niet meer met mij verder wou. Een reeks van vervelende gebeurtenissen ging daar achter aan en ik was alles behalve mezelf nog. Hoe erg deze periode ook was, dankzij deze keuze heb ik nu een prachtige mooie, nieuwe baan! Een baan waar ik erg blij mee ben. Het afscheid heeft me veel geleerd en hoewel ik de meiden nog steeds enorm mis, ben ik er een sterker persoon door geworden!

Wonen

Een nieuwe baan wat voor mij ook een reden om te verhuizen. Ik woonde in het dorp waar ik werkte en ging nu op dik 45 minuten van mijn woning af werken. Dat was voor mij geen doen! Ik besloot opzoek te gaan naar een nieuwe woning en ben beland in Assen. Lekker centraal. Ik heb nu een huisbaas die ook echt zijn best doet, in plaats van de flapdrol van mijn oude woning!

Liefde

Dit jaar heb ik weer liefde ontdekt. Wat heel onschuldig begon als een tweet naar elkaar toe, eindigde in februari in vele skype sessies. In de skypesessies merkten we dat we elkaar leuk vonden en we besloten af te spreken.  Er was alleen 1 kink in de kabel, hij woonde onder Maastricht en ik in Groningen! Toch hebben we de sprong gewaagd en met elkaar afgesproken. Sinds ons “date-weekend “ kan ik zeggen dat ik onafscheidelijk ben met een meest geweldige man! 

Fysiek

Je kunt lezen dat dit jaar eigenlijk wel goed gaat, toch kon er nog iets bij komen wat helemaal geweldig is! Ik heb namelijk bijna 6 jaar geleden mijn knie ernstig kapot gesprongen. Vorig jaar was voor mij een diepte punt want toen ben ik 2 keer geopereerd aan die knie. Gelukkig hebben de operaties succes gehad en kreeg ik dit jaar in augustus groen licht! Het gaat zelfs zo goed dat ik de laatste week van oktober al 1,4 kilometer heb hardgelopen! (wel met pauzes, maar dat maakt niet uit!)

Al met al ben ik best blij met dit jaar!  Ik wil iedereen bedanken! En hopelijk hebben jullie net zo’n goed jaar!

xx Froukk

Facebook Comments

Share this post