Persoonlijk

2016 hoogtepunt van: Esmée

Langzamerhand sluipt het einde van het jaar erin en kan ik wel spreken dat 2016 er bijna op zit. Om het jaar in stijl af te sluiten wil ik graag hoogte punten delen van mede bloggers en van mijn lezers. Mijn blognaam is natuurlijk niet voor niks Joy From Joyce. Vandaag deelt Esmée van website4mama  haar hoogtepunt van 2016. Eentje waar veel moeders zich in kunnen herkennen denk ik.

Een persoonlijk of blog hoogtepunt van het afgelopen jaar? Ik moest even heel goed nadenken, want ik heb keihard gewerkt aan mijn website en blog www.website4mama.nl, maar was er een moment dat ik stond te dansen of keihard YES! riep na een telefoongesprek of verlossend mailtje, dat belangrijk was voor mijn blog? Nee niet echt. Ik heb maanden gehad dat ik op een houtje moest bijten en maanden dat ik onverwacht nog een leuke omzet draaide en er is een duidelijke opgaande lijn in bezoekersaantallen en samenwerkingen, maar zijn dit hoogtepunten? Mwah, ik vind van niet. Plotseling moest ik denken aan een moment dat ik van tevoren heel spannend vond.

fresh-set-vest2

Ik blog niet alleen op mijn website, maar verzamel hierop ook meer dan 100 te gekke webshops binnen allerlei rubrieken, zoals speelgoed, mode, wonen, cadeautjes en verzorging. Ik kwam een heel mooie webshop met dameskleding tegen die mij direct aansprak. En dat was FRESH!, een Nederlands damesmodemerk dat ik nog niet kende en echt ontzettend leuk vond. Ik benaderde hen en de reactie op mijn mail was zo enthousiast. Er was direct een klik en er werd gevraagd naar een samenwerking.

Ik had een fotoshoot voor mijn dochter geregeld om diverse kinderkleding te fotograferen voor mijn blog, dus de fotograaf was al geboekt. Maar om nu mezelf voor die fotograaf te zetten… ik moest er toch wel even tien tellen over nadenken. Die dochter van mij doet dat zo natuurlijk, die natuurlijke flair voor de camera heb ik absoluut niet. Ik kan ook niet zeggen dat ik altijd leuk op foto’s sta… vind ik zelf dan hè. Ik heb het uiteindelijk toch gedaan.

Ik ontving een grote doos met kleding en het passen kon beginnen. Ik werd ook direct fan van het merk, want wat een fantastische kleding! 1 set mocht ik houden en later heb ik nog 2 sets met kleding gekocht. Het moment dat ik voor die camera stond was een klein hoogtepuntje, maar het moment dat ik de foto’s terugkreeg van de fotograaf was ik echt trots op mezelf. Dit had ik niet verwacht.

Dat iedereen zo leuk reageerde op mijn modellenaspiraties 😉 en op de uiteindelijke blog was natuurlijk ook erg leuk.

Dus mijn hoogtepunt was de fotoshoot met FRESH! dameskleding.

Esmée

Volgende week een nieuwe mama die haar hoogtepunt deelt.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Marguerita

  Ja dat was ook leuk om te lezen Esmee! Hele leuke kleding en dat je jezelf hiervoor echt overwonnen had.

  12/10/2016 at 8:50 am
  • Reply Esmée

   Dank je wel Marguerita, dat is lief van je.

   12/10/2016 at 11:54 am

  Leave a Reply