Persoonlijk

2016 hoogtepunt van: Nicole

hoogtepunt

Langzamerhand sluipt het einde van het jaar erin en kan ik wel spreken dat 2016 er bijna op zit. Om het jaar in stijl af te sluiten wil ik graag hoogte punten delen van mede bloggers en van mijn lezers. Mijn blognaam is natuurlijk niet voor niks Joy From Joyce. Vandaag deelt Nicole van meisje-eigenwijsje haar hoogtepunt van 2016. Nicole heeft een keuze gemaakt en hierbij iets mooi’s bereikt iets waar ik veel bewondering voor heb! 

Eind 2015 was ik er klaar mee. Maar nu echt. Hoeveel halfslachtige pogingen had ik dat jaar al gedaan? En hoeveel meer was ik aangekomen? Juist ja. Er stond maar liefst 115 kilo op de weegschaal en met alle gezondheidsproblemen die ik mede daardoor kreeg had ik het echt gehad. Met mezelf. En met alle smoesjes die ik steeds weer gebruikte.

Dus het roer ging om. Heel cliché vanaf 1 januari, of ja eigenlijk 2 januari, want 2016 moest en zou mijn jaar worden. Ik wist nog helemaal niet hoe ik het ging aanpakken, alleen dat ik zou starten met een cleansing en dat ik daarna het gezonde eten wilde blijven volhouden. Toen er opeens een winactie op mijn pad kwam waarbij je een jaar Weight Watchers online kon winnen wist ik niet hoe snel ik mee moest doen. En warempel.. ik won!!

De Weight Watchers app heeft mij geholpen om nog kritischer naar mijn eten te kijken en heeft me geleerd dat je van elke hap die je neemt moet genieten. Het is zo zonde om iets te eten puur om het eten. Dus ik zorg er nu altijd voor dat wat ik eet, ik ook enorm lekker vind. Of dat nu een enorm gezonde salade is of een stukje Tony’s Chocolonely, ik geniet!

Ik hoop dat ik dit jaar mijn streefgewicht haal, maar ben nu al hartstikke blij met alles wat er al af is. Er is namelijk inmiddels al bijna 34 kilo vanaf. Dat had ik nooit kunnen en durven dromen aan het einde van vorig jaar. Ik zit mede daardoor nu ook lekkerder in mijn vel, ik heb een betere conditie, vele gezondheidskwalen zijn verdwenen en het belangrijkste vind ik nog: ik ben nu echt een voorbeeld voor mijn dochter.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Anita

  Topper dat je bent Nicole! Onwijs trots op wat je bereikt hebt 🙂

  02/11/2016 at 11:55 am
  • Reply admin

   Eens!!

   06/11/2016 at 1:22 pm
 • Reply Jessica

  Ik volg Nicole ook, maar dit is echt een super mooi hoogtepunt! Waar Nicole heel trots op mag zijn.

  02/11/2016 at 12:29 pm
  • Reply admin

   Helemaal mee eens!!

   06/11/2016 at 1:22 pm

  Leave a Reply