Persoonlijk

2016 hoogtepunt van Emy

Langzamerhand sluipt het einde van het jaar erin en kan ik wel spreken dat 2016 er bijna op zit. Om het jaar in stijl af te sluiten wil ik graag hoogte punten delen van mede bloggers en van mijn lezers. Mijn blognaam is natuurlijk niet voor niks Joy From Joyce. Vandaag deelt Emy van kaboutertuinblogt haar hoogtepunt. 

Het eerste deel van 2016 is mijn man aan het varen geweest. Hij zit bij de Marine en ze zijn bijna een half jaar weg geweest. Een maand na zijn thuis komt zijn we samen een nachtje in een hotel geweest. We brachten onze drie kindjes bij oma en gingen zelf helemaal naar Limburg toe, naar kasteel Terworm in Heerlen. We hadden een prachtige suite, echt super romantisch. Op het moment dat ik het totaal niet verwachtte ging mijn man op zijn knie! Hij vroeg mij ten huwelijk! Ik kreeg een prachtige gouden ring met een hele rij steentjes er in. Zo mooi!

Wij zijn inmiddels 15 jaar samen, vanaf de middelbare school dus al. We hebben samen drie kinderen en de oudste is alweer 8 jaar. Mijn man liet me altijd weten dat hij trouwen onzin vond. En vooral zonde van het geld. Ik had wel vermoedens dat hij ergens mee bezig was, maar toen had ik ook weer het idee dat ik het te graag wilde ofzo. Dat hij mij ècht ten huwelijk zou vragen had ik niet verwacht.

‘s Avonds zijn we het gaan vieren in Valkenburg. We zijn lekker uit eten geweest in een sushi restaurant. Ik vind sushi heerlijk! We hebben een fijn weekend gehad zo samen, eigenlijk ging het te snel voorbij. Inmiddels zijn we druk aan het plannen van de bruiloft, wat geweldig is om te doen. De bruiloft zal in het najaar van 2017 zijn. Nog maar 10 maanden! Onze kinderen zijn er bij. Ik krijg dan eindelijk dezelfde naam als mijn jongens. Ik vind het heel bijzonder. Wij gaan trouwen!

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Jessica

    Gefeliciteerd nog met jullie verloving!

    15/12/2016 at 1:31 pm
  • Leave a Reply