Persoonlijk

2016 hoogtepunt van Carmelina

Langzamerhand sluipt het einde van het jaar erin en kan ik wel spreken dat 2016 er bijna op zit. Om het jaar in stijl af te sluiten wil ik graag hoogte punten delen van mede bloggers en van mijn lezers. Mijn blognaam is natuurlijk niet voor niks Joy From Joyce. Vandaag deelt Carmelina van catchingup.nl haar hoogtepunt. 

Natuurlijk wil ik ook wel vertellen over mijn hoogtepunten van 2016 op Joyfromjoyce want 2016 was voor mij een jaar vol hoogtepunten! Ik ga dus niet stilstaan bij 1 hoogtepunt zoals mijn voorgangsters deden maar er gewoon een aantal met jullie delen.

Laten we beginnen bij het begin. 2016 begon voor ons gezellig. We luide het nieuwe jaar in samen met Joyce en haar gezin bij ons thuis. Super gezellig en voor ons een jaarwisseling zoals wij die graag vieren.  Op 2e kerstdag 2015 hadden we een positieve zwangerschapstest in handen waar we dol gelukkig mee waren want was was een 2e kindje gewenst. Toen we in Januari dus een eerste echo hadden en het er allemaal goed uit zag was het helemaal groot feest. Vrij snel deelde we het nieuws met familie en vrienden.

In april vierde we de eerste verjaardag van Luka. Wat een mijlpaal! Ineens was ons kleine binkie echt geen baby meer. Hij zette in 2016 zijn eerste stapjes, leerde steeds meer woordjes en veranderde in een peuter.  Ik was zwanger, uitgerekend in september dus dit betekende een zomer met verlof en extra veel tijd met Luka.

In juni begon het een beetje te kriebelen bij ons, we zagen dat de huizenmarkt weer wat beter leek te lopen en besloten toch eens te kijken of het voor ons interessant zou zijn ons huis te verkopen. Dit bleek het geval! 2 weken na ons eerste gesprek stond het te koop, een week later kochten wij een nieuw huis en 3 weken na dat het te koop bordje in te tuin gezet was kon er een verkocht sticker op geplakt worden. Dit ging echt in een sneltreinvaart en inmiddels zijn we druk bezig met het verbouwen van het nieuwe huis. Hopelijk kunnen we nog voor de kerst over.

Het alles mooiste hoogtepunt van 2016 was natuurlijk de geboorte van ons tweede zoontje Jonah. Doordat de bevalling van Luka niet vlekkenloos is verlopen had ik zoveel wensen voor deze bevalling. Ik hoopte dat een inleiding niet weer nodig was, dat het thuis zou starten en als of  hij het gehoord heeft op de uitgerekende datum kwam ons binkie ter wereld. De bevalling was een droom en is verlopen zoals ik wensde. Wat een geschenk! Jonah maakte ons gezin compleet.

Het eerste moment met weer zo een klein mooi wonder op je borst, het moment dat je Luka zijn kleine broertje laat zien, de eerste keer met z’n viertjes op pad allemaal fantastisch bijzondere momenten.

Ik kijk terug op een geweldig jaar en wat voel ik mij rijk. Het is een jaar waar we met heel veel trots en plezier op terug zullen kijken een jaar dat de boeken in gaat als een bijzonder jaar, een jaar om nooit te vergeten.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Jessica

    Jeetje wat een mooi jaar voor jullie, dat 2017 ook een heel mooi jaar mag worden.

    21/12/2016 at 4:04 pm
  • Leave a Reply