Happy momlife

2 minuten make-up routine
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

2 minuten Makeup Routine

Als mama van drie vind ik het belangrijk om er verzorgd uit te zien, maar ik heb in de ochtenden niet heel veel tijd om mezelf klaar te maken in de ochtenden. Toen mijn haren nog langer waren deed ik zelfs vaak mijn haren niet eens en knoopte ik het snel in een knot (ik mis mijn lange haren haha!). Qua makeup heb ik de laatste jaren een vaste routine die ik in 2 minuten kan afmaken.

  1. Garnier SkinActive Hydra bomb dagcreme – Hier begin ik mee! Ik smeer mijn gezicht in met een dagcreme, meestal is dit van Garnier. Naast dat het een voedende dagcreme is bevat het ook SPF.
  2. Garnier BB cream – Dit is echt al jaren favoriet! Volgens mij zelfs al vanaf het moment dat het op de markt kwam. Ik smeer dit iedere ochtend op mijn gezicht. Dit product hydrateert, egaliseer en vermindert roodheid. Daarnaast zorgt het voor een gelijkmatige teint. Ook dit product heeft weer een SPF erin verwerkt.
  3. Catrice Liquid Camouflage 015 – Dit product smeer ik onder mijn ogen om de donkere kringen te verbergen #momlife.
  4. Revolution Gold Sugar Rose Gold Blush Palette – Dit is een blush palette die kost maar €6,99 en heeft veel verschillende kleuren. Ik gebruik meestal een roze teint en een bruine teint bij elkaar.
  5. Catrise 020 date with ash-ton eye brow stylist – Dit oogpotloodje gebruik ik echt al jaren! Hij kost nog geen drie euro en werkt echt perfect! Ik laat mijn wenkbrauwen altijd harsen en teken ze dan in met een donker potloodje.
  6. HEMA volume mascara – Mijn favoriete mascara is de HEMA volume mascara. Het een is een mooie donkere mascara die je wimpers mooi vol en lang maken en één laagje is voldoende.
  7. Labello – Op mijn lippen heb ik vaak een labello en dan de cherry variant. Deze geeft namelijk ook direct een kleurtje ideaal!
  8. Fixing Spray – En als ik helemaal klaar ben spray ik nog wat Fixing spray (van de HEMA) op mijn gezicht, zodat mijn make-up goed blijft zitten.

Het lijkt veel hé? Maar het valt echt mee. In 2 minuten kan ik dit allemaal op mijn gezicht hebben en dat is als moeder van 3 echt ideaal in de ochtenden! Als ik een avondje uit ga of een belangrijke afspraak bijvoorbeeld dan maak ik wel vaak gebruik van andere make-up en extra producten vinden jullie het leuk om hier ook een blogpost over te lezen?

Facebook Comments

Share this post