Happy momlife

shutterstock_410140204
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

12 maanden geld challenge

Ieder jaar weer begin ik het jaar met een bespaarmaand. Om zelf weer in het gareel te komen en om mijn tips om goedkoper te leven met jullie te delen. Inmiddels staan er al een heleboel tips online en heb ik ook een al een aantal challenges gedaan. Maar dit jaar doe ik er eentje die 12 maanden duurt.

12 maanden? Ja echt 12 maanden! Je begint in januari en aan het einde van het jaar heb je €1050 gespaard! Een makkelijke manier van sparen en je kunt eventueel zelf de bedragen aanpassen. Ik ga deze manier van sparen gebruiken voor een nieuwe camera die ik aan het einde van het jaar wil aanschaffen. Het duurt nog heel lang, maar ik heb hem op dit moment nog niet nodig en het is puur om mijn bedrijf te verbreden en mijn passie van fotografie nog meer uit te oefenen. Ik heb een leuk potje gekocht waar ik het bedrag in ga doen iedere maand en dan hoop ik dat ik de camera kan kopen aan het einde van het jaar.

Doe je mee? 

Facebook Comments

Share this post