Persoonlijk

10 years down, eternity to go!

29 september 2006, het voelt echt als heeel lang geleden en eigenlijk is dat het ook wel. 29 september 2006 begonnen Robert en ik ons avontuur. We kregen verkering, zoals je dat op die leeftijd noemt. Niet wetende dat wij na 10 jaar nog steeds samen zouden zijn, getrouwd en met twee kinderen. 

Ik kan nu natuurlijk een blog gaan schrijven over hoe dol wij wel niet op elkaar zijn en hoe onze relatie is begonnen, maar dat heb ik al gedaan voor catchingup, dus als je wilt weten hoe onze relatie precies in elkaar zit kun je daar even kijken. Nee op joyfromjoyce.nl Wil ik graag delen welke dingen ik nog samen met Robert wil gaan doen.

dscf0055

Een nachtje in een hotel 

Wij hebben samen nog nooit een nachtje geboekt om lekker even in een hotel te hangen. Ik lees het wel eens bij andere ouders dat ze er samen een nachtje op uit trekken, maar dit hebben wij eigenlijk nog nooit gedaan. Ik wil daarom wel eens een nacht in een luxe hotel kamer boeken om lekker bij te komen.

img_4771

Nogmaals een stedentrip

Voorheen werkte Robert bij de Welkoop en via zijn werk konden wij twee jaar leuke tripjes maken. We gingen naar Parijs en Berlijn en het was onwijs tof om dit samen te doen. Ook Londen deden we met z’n tweeën en was natuurlijk ook een groot succes. Maar er zijn nog zoveel plekken die ik samen met hem wil ontdekken. Milaan, Antwerpen, Brussel en zo kan ik nog wel meer bedenken.

img_1740

Ons huwelijk over doen 

In 2013 zijn wij getrouwd en dit was een hele mooie dag. Wel hebben wij altijd gezegd dat wij ons huwelijk nog een keer willen doen, maar dan helemaal anders en samen met beide kinderen. Dit zal pas over heel wat jaren zijn hoor, maar toch lijkt het mij erg leuk om nogmaals te mogen trouwen en nogmaals een bruiloft voor mij en Ro te mogen organiseren. Gewoon, omdat ik feestjes zo leuk vind haha!

p1060535

Naar Australië 

Mijn opa & oma zijn vroeger geëmigreerd naar Australië, mijn vader was toen een paar maanden oud. Het grootste gedeelte van mijn familie woont op dit moment dan ook nog in Australië en ik zou ze dolgraag eens willen opzoeken. Het fijne is dat er al facebook bestaat en ik mijn familie al een beetje kan volgen, maar ik zou dol graag mijn gezin aan hen laten zien, en kennismaken met mijn familie. Ik wil de plekken zien waar mijn familie is geweest en genieten van de cultuur.

En zo zijn er nog meer dingen die ik samen met hem zou willen doen. 10 years down, eternity to go!

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Tineke

  Ah lief stel zijn jullie! Gaaf, Australië!

  29/09/2016 at 7:26 am
 • Reply Romy

  Wat een mooie dromen! Gefeliciteerd met jullie mijlpaal en nog heel veel gelukkige jaren samen!

  29/09/2016 at 7:33 am
 • Reply Jessica

  Wat een leuke foto’s zitten hierbij. Mooi stel, 10 jaar samen, getrouwd en 2 kindjes, heel erg mooi. Wat een mooie dingen die jullie samen nog eens willen doen. Antwerpen kan je mooi combineren met een nachtje hotel..

  29/09/2016 at 2:05 pm
 • Reply Jodi - liefthuis

  Nachtje hotel of nog beter b en b. Doe het, echt heel leuk

  29/09/2016 at 6:50 pm
 • Leave a Reply