Baby 3.0 zwanger

10 names we like but won’t be using

Over 10 dagen ben ik uitgerekend en ik schrijf deze post al ruim vooruit. Het kan dus zijn dat onze dochter al geboren is, maar het kan ook zijn (wat ik wel verwacht) dat ze nog lekker warm in mijn buik zit. Op Youtube kom je heel vaak de video tegen 10 names we like but won’t be using een video/post over namen die het niet zijn geworden. Ik heb ook een lijstje met namen die ik leuk vind, maar die het niet zijn geworden. Ik deel daarom nu 5 meisjes namen en 5 jongens namen die ik leuk vind, maar die ons meisje sowieso niet gaat krijgen. 

5 meisjes namen:

♥ Olivia – Als ik alleen de naam moest kiezen dan was de kans groot geweest dat ze Olivia zou gaan heten. Een mooie naam waarbij ik moet denken aan een tuttige dame die dol is op ballet haha! Robert vindt de naam verschrikkelijk en eigenlijk was er geen discussie over mogelijk. Helaas! 

♥ Lotte – Nog een favoriete naam van mij. Maar ook bij deze naam had ik geen schijn van kans bij Robert. Hij had een bepaalde associatie bij de naam waardoor het een absolute no go was/is. 

♥ Sarah – 3 jaren geleden heft mijn oom een kindje gekregen en haar naam spreek je uit als Sarah (in het Engels). Hierdoor valt de naam eigenlijk ook af. Wij hebben namelijk voor ons zelf besloten geen namen te gebruiken die al in onze omgeving voor komen. 

♥ Isabeau – Aron heeft meerdere namen bedacht en dit is er eentje van. Een mooie naam die ons een tijdje aan het twijfelen heeft gemaakt. Uiteindelijk besloten wij voor een andere naam te gaan. 

♥ Madelief – Dit is een naam bedacht door Aron. Toen wij vroegen welke naam hij leuk vond kwam hij met Madelief. Een leuke naam, maar niet de naam voor ons meisje. Wij hebben hem inmiddels uitgelegd dat dit niet de naam van zijn zusje gaat worden. Maar dat begreep hij wel. Ook had Robert een vreemd beeld bij Madelief door de serie Madelief en het schreeuwende intro liedje. 

5 jongens namen:

♥ Thomas – Dit is heel lang onze favoriete jongensnaam geweest, maar vond ik achteraf toch niet zo goed bij Sofie en Aron passen. Robert bleef dol op deze naam, maar snapte mijn mening ook wel. 

♥ Lucas/Luuk – Robert werd door zijn vrienden een tijd Lucas genoemd, omdat hij best ijdel kan zijn. Doordat die naam zo vaak voorbij kwam vond ik het best een leuke naam. Uiteindelijk wisten wij beide dat dit niet de naam voor ons kindje zou gaan worden/zijn. 

♥ Milo – Ik vind deze naam mooi, maar kan geen reden geven waarom ie mooi is! Wel ketste Robert de naam waardoor hij vrijwel direct afviel toen wij het over jongensnamen hadden. 

♥ Sylvester/Syl – Sylvester kwamen wij tegen toen ik zwanger was van Sofie en is eigenlijk ook heel lang de optie geweest als wij een jongen zouden krijgen. Als ik nu over een jongensnaam denk, denk ik ook dat hij Syl zou gaan heten en zijn volledige naam zou dan Sylvester zijn geweest. Helaas zullen wij deze jongensnaam niet meer gaan gebruiken, want wij zijn straks compleet! 

♥ Daan – Daan is ook lang optie geweest voor een jongen en stond ook nog steeds op ons lijstje als ons kindje een jongetje was geweest. In februari zijn wij opnieuw oom en tante geworden van een jongetje die de naam Daan heeft gekregen. Wij hoefden dus niet te twijfelen over de naam aangezien wij nu een neefje hebben gekregen die deze mooie naam draagt. 

Hoe denk jij dat onze dochter gaat heten?

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

10 Comments

 • Reply Romy

  Wat leuk om te lezen welke namen het niet zijn geworden! Olivia, Isabeau en Daan vind ik ook hele mooie namen. Je maakt me heel nieuwsgierig welke naam het uiteindelijk wél is geworden.

  10/08/2017 at 7:16 am
 • Reply Manon

  Linde of Lieke

  10/08/2017 at 7:56 am
 • Reply Marit

  Liselotte
  Féline
  Jasmijn
  Rozemarijn

  Ik denk dat jullie voor deze namen gaan kiezen. Jammer dat Robert Olivia niet mooi vond.

  10/08/2017 at 9:17 am
 • Reply Roan

  Ik denk nogsteeds Emma.

  10/08/2017 at 10:26 am
  • Reply admin

   Haha Sofie heet officieel Emma-sofie

   10/08/2017 at 10:47 am
 • Reply Jodi - liefthuis

  Heel leuk om te lezen. Ik vind madelief juist super stoer juist door dat programma van vroeger.

  10/08/2017 at 10:37 am
 • Reply Esther

  Ik denk ook Lieke!

  10/08/2017 at 12:50 pm
 • Reply Marianne

  Ik denk Lise
  Succes met de laatste loodjes! Ik ben nu 37,5 wk dus we lopen aardig gelijk!!

  10/08/2017 at 1:25 pm
 • Reply Nienke

  Poeh, ik denk zoiets als Noah…?

  13/08/2017 at 3:40 pm
 • Reply Monica Jonkers-vd Heide

  Wat leuk om te lezen!
  Wij waren het gelukkig wel eens over OLIVIA, onze dochter is 11-07-2017 geboren, met 38 weken.
  Ben erg benieuwd naar de naam die het wel geworden is.
  Hopelijk laat jullie meisje niet al te lang op zich wachten!

  19/08/2017 at 11:13 pm
 • Leave a Reply