Persoonlijk

10 meest gelezen blogs 2016

Nog een paar uurtjes en dan knallen we het nieuwe jaar in. Net als alle 5(!) voorgaande jaren heb ik natuurlijk onwijs veel geblogd en deel ik ook graag mijn top 10 meest gelezen blogs van 2016 met jullie.

  1. Getest: Bykay SSC – Het is een blog ui 2015, maar hij blijft mijn best gelezen blog. Dagelijks komen hier tientallen op binnen op mijn site. Dat is natuurlijk ook wel het doel van en review; dat mensen hem via google gaan opzoeken en dan bij mij (in dit geval) terecht komen. Je vindt de review hier. 
  2. Video: unboxing babydoos Babydump – Volgens mij is dit zelfs een blog uit 2014(!) (edit: hij is uit januari 2015) en scoort onwijs goed haha! Ook hier komen meerdere keren per dag mensen op binnen en sta ik ook bij bepaalde sites vermeld met mijn blog bij de link naar de babydoos. Je vindt de unboxing hier

  1. Ik was een verschrikkelijke kraamvrouw – Afgelopen jaar schreef ik een blog over hoe zo’n verschrikkelijk kraamvrouw ik was. Ik wilde niet dat iemand mijn baby vasthield wat er voor zorgde dat sommige situaties niet heel makkelijker werden. Je leest de blog hier
  2. Van thuisblijfmoeder naar werkende moeder – Afgelopen augustus begon ik met een nieuwe baan en dat zorgde ervoor dat ik van thuisblijfmoeder naar een werkende moeder ging. Een grote verandering voor ons als gezin. Inmiddels werk ik al een half jaar en ik zal in het begin van het nieuwe jaar een update plaatsen. Je leest de blog hier

  1. Trouwen met een klein budget – Wij hebben een goedkope bruiloft gehad en dat was ook precies zoals wij dit wilden. Voor meer mensen is het niet mogelijk om een dure bruiloft te plannen, maar ook met een klein budget kun je een hele boel leuke dingen doen! Je leest de blog hier
  2. Sofie, mijn rainbow baby – Een baby die na een miskraam geboren wordt noemt men ook wel een regenboog baby. Want na regen en komt zonneschijn en van regen en zon krijg je een regenboog. Ik schreef een blog over de betekenis hiervan en koppelde er een persoonlijk stuk aan. Je leest de blog hier. 

  1. Moments of Joy verhuizen! – Blijkbaar was het erg interessant om te zien dat wij gingen verhuizen haha! Eén van mijn weekoverzichten scoorde daardoor het best. Je vindt hem hier. 
  2. Een derde kindje? – Mevrouw twijfelkont dacht een knoop door te hakken door te bloggen over een derde kindjes. Ik schreef dat het wel klaar was voor ons en dat de kans op een derde toch wel heel klein is geworden. Inmiddels is mijn gevoel hierin wel de andere kant opgedraaid. En beginnen mijn eierstokken te rammelen bij elke baby die ik zie. Je leest de blog hier

  1. Personal update hoe gaat het nu? – Een redelijk recente blog scoorde ook goed. Ik schreef een update over hoe het met mij ging. Het was een drukke onrustige periode, maar volgens mij ben ik er aardig weer! Je leest de blog hier
  2. PLOG – primark Groningen – En de laatste van de 10 is mijn plog van de opening van de Primark in Groningen. Grappig om dit blog tussen de top 10 te zien staan. Je vindt hem hier. 

Dit waren de 10 meest gelezen blogs van 2016 op joyfromjoyce.nl. Ik ben benieuwd welke blog volgend jaar bovenaan staat. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply