Comments (25)

Mooi dat je hier gewoon bij stilstaat, dat wordt inderdaad niet veel gedaan. Natuurlijk moet je rouwen, het was heel ingrijpend! Ik zou daar ook emotioneel van worden en des te dankbaar voor de kinderen die je dan wel hebt. Sterkte hoor!

Het is goed dat je er bij stilstaat. Veel mensen vergeten het. ik ben ook 1 op die 4 en ik had mijn miskraam een goed plekje gegeven. Maar nu ik maar niet zwanger word dan vind ik het een stuk moeilijker.

Wat mooi dat je niet alleen verdrietig, maar ook dankbaar kunt zijn. Veel sterkte!

Het lijkt me echt ontzettend heftig om mee te maken en ik denk dat het goed is dat je erover schrijft. Er zou geen taboe op moeten heersen. Sterkte!

Mooi hoe je hierbij stil staat en knap dat je er zo open over bent. Het is iets waar je heel vel vrouwen mee helpt denk ik!

Ah wat rot!! Ik heb zelf ook een miskraam gehad. En heb het er heel moeilijk mee gehad. Ondanks dat ik normaal juist snel relativeer en nuchter ben. Ik heb ook niet genoten van mijn zwangerschap, omdat ik alleen maar heel angstig was dat het weer mis zou gaan. Goed dat je erbij stil staat, het maakt deel uit van je. Heel veel sterkte!!

Vreselijk 🙁 ik ben zelf vorige week ‘geholpen’ in het ziekenhuis nadat het hartje niet meer klopte bij 9 weken en 6 dagen. Zou vandaag 12 weken zijn.

Het is wat je zegt, ik wil ook weer vooruit kijken en niet achteruit. Maar ik heb me denk ik nog nooit zo machteloos gevoeld.

Al met al komt het vast allemaal weer goed en heb ik hopelijk, net als jij, over een tijd een mooi gezinnetje.

X

Weet ook niet hoe ik me voelen op dit moment. Zwanger zijn na een miskraam is heel…apart.

Ja dat vond ik ook. Dankbaar zijn en toch iets missen. Ik was tijdens mijn zwangerschap van Sofie ook heel zenuwachtig en angstig.

Nog even en dan is ze er! C

Oh heel veel sterkte!! Het is net een week geleden he je mag echt verdrietig zijn het is niet niks. Denk goed aan jezelf liefs

Ik ben ook altijd heel nuchter maar hierbij lukt het mij helaas niet. Op de een of andere manier blijft het soms binnenkomen.

Thanks xx

Dankjewel voor je berichtje xx

Precies taboe doorbreken dankjewel voor je reactie xx

Dankjewel xx

Absoluut dankjewel voor je reactie xx

X

Ik hoop dat je nooit 1 van de 4 gaat worden. Ik gun het niemand. Dankjewel voor je reactie

Oh dat wil ik best geloven. Hopelijk mag het snel raak zijn. X

Heel mooie blog lieverd, ook ik ben die 1-op-4. Ik denk aan je vandaag! Sterkte <3

Knuffel <3

Ook hier helaas 1 op vier. Mooi dat je hier over schrijft. Ik ben er redelijk open over en merk dan pas om me heen hoeveel mensen het mee hebben gemaakt. Vooral nu ik een kleine heb besef ik me soms pas wat die eerste zwangerachap eigenlijk wel was. Ik was wel zwanger en maakte wel plannen en was wel blij en had wel een mini kindje in mijn buik.

Je mag verdrietig zijn…. Het is niet niks, het was wel…

Mooi geschreven, meer vrouwen zouden er open over moeten zijn. Waarom zou je zoiets in het geheim moeten verwerken. Ik besef me dat een kindje krijgen niet zomaar ‘gewoon’ is. Ieder kindje is een wondertje.

Ik ben ook 2x 1 op de 4 geweest.
Ben er beide keren vrij open over geweest. Ik was toendertijd wel verdrietig, maar nu niet meer. Het is bij mij 13 en 9 jaar geleden en heb sindsdien 2 gezonde kinderen mogen krijgen. Het lijkt me wel heel moeilijk als het bijvoorbeeld niet lukt om zwanger te worden of te blijven.

Wat mooi beschreven. Voor iedereen hoop ik dat ze het nooit mee hoeven te maken. Wij zullen via het ziekenhuis onze kinderwens in vervulling moeten laten gaan, en ook dan is de kans op een miskraam weer iets groter. Wat mooi dat je nu ook zo dankbaar kan zijn voor alles wat je wel hebt. Tuurlijk mag je er nog aan denken, zou “vreemd” zijn als je dat niet meer zou doen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP