Persoonlijk Verzorging

1 keer per dag smeren met P20

Als er iets is qua verzorgingsproducten dat ik veel in huis heb is het wel zonbescherming. De laatste jaren ben ik hier ook steeds meer mee bezig, want toen ik nog jong was smeerde ik mezelf het liefst in met olie. Inmiddels weet ik dat olie onwijs slecht is voor je huid en gebruik ik tegenwoordig gewoon zonnebrand. Helemaal nu ik zwanger ben smeer ik mezelf heel vaak in, ik zit namelijk niet te wachten op een zwangerschapsmasker. Onlangs ontving ik een pakket met zonbescherming van het merk P20 die je maar één keer per dag hoeft aan te brengen.

Het overkomt iedereen wel eens denk ik, dat je vergeet je in te smeren of dat je vergeet het te herhalen. Vooral het laatste kan nog wel eens mis gaan hier. Vooral wanneer de kinderen lekker aan het spelen zijn bijvoorbeeld. P20 is daarom heel handig. Je hoeft namelijk maar één keer te smeren en het blijft zitten tot wel 10 uren en beschermd je ook voor die tijd tegen de stralingen van de zon. Het assortiment van P20 bestaat uit verschillende sprays met de factoren SPF 20, SPF 30 en SPF 50(+). P20 is een transparante en sneldrogende zonnebrand met een UVA- en UVB filter.UVA is ongeveer 95% van de zonnestraling en veroorzaakt vroegtijdige veroudering, rimpels, huidkanker en oogschade. UVB is ongeveer 5% van de zonnestraling en veroorzaakt verbranding, huidkanker, vroegtijdige veroudering en oogschade. P20 is waterbestendig ook na veelvoudig zwemmen, super handig toch? Mocht je nu echt hard scrubben met je handdoek dan zal ik wel adviseren om even extra in te smeren net als wanneer je tussendoor doucht met zeep. P20 is een in Denemarken ontwikkelde en gefabriceerde zonnecrème, zonder toegevoegde geur- en kleurstoffen, of andere conserveermiddelen.

Wat vinden wij van het product?

Ik ken P20 nog van ‘vroeger’ mijn zus heeft rode haren en heeft een hele lichte huid. Er was geen andere zonnebrand die voor werkte waardoor ze altijd gebruik maakte van P20. Inmiddels hebben wij het nu ook in huis en hebben wij ook mogen ervaren hoe het werkt. Zelf vind ik het erg prettig dat ik dezelfde zonnebrand voor het hele gezin kan gebruiken. Ook de 10 uur durende werking vind ik erg prettig. Robert vergeet bijvoorbeeld altijd zichzelf opnieuw in te smeren en nu loopt ie gewoon weinig risico’s op verbranding. De zonnebrand sprayt makkelijker op de huid en kun je ook makkelijk uit smeren. Je ziet geen waas, wat natuurlijk logisch is aangezien het product op olie lijkt in plaats van op een creme. Of ik ook een nadeel aan het product heb kunnen ontdekken? Ja! Het vlekt namelijk wel een beetje. Wanneer ik gebruik maak van de zonnebrand van P20 smeer ik eerst iedereen in en wachten wij even met aankleden, zodat de zonnebrand goed kan intrekken.

Was jij al bekend met de producten van P20?

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply